FOLLOW ME ★ TUURI

Nimetön-1
Käytiin viikonloppuna Kauneustuben tyttöjen kanssa Tuurin kyläkaupassa! Lähdettiin matkaan perjantaina, yövyttiin yks yö tuolla ihanassa hotellissa ja ajeltiin lauantaina takas Helsinkiin.
Mä en kuvannut tästä meidän päivästä vlogia ollenkaan, mutta monet tytöistä varmasti laittaa YouTuben puolelle videota.
Kauhean isoa kuvakokoelmaa mulla ei myöskään ole, vaan ajattelin pitää teidät ajantasalla että hengissä ollaan näillä muutamalla kännykuvalla! 

Nimetön-2
Perjantaina oli ihan super kurja ilma kun päästiin perille ja itseasiassa koko matkan kun ajeltiin Tuuriin. Illalla perillä käytiin samantien hakemassa pizzat, juostiin vesisateessa läpimärkinä ja pizzat tietty myös märkinä, vaihettiin koko porukka kylpytakit päälle ja hengailtiin Ellan ja Karon huoneessa. Eli tosi kiva tyttöjen ilta! 
Illalla meille tuli vähän yllärinä että nähdään Tuurin Kyläkauppias -ohjelman kuvausporukka muutama tunti aiemmin ja aloitetaan kuvaukset jo aamulla. Siinä oli silmät ristissä yhdellä jos toisella ja voitte kuvitella miten kiire meillä kaikilla oli kun kuitenkin kaikki haluttiin laittaa 'full glam on' haha !
Kuvailtiin vähän matskua kosmeosastolla ja uusi kausi ja tuo jakso tulee telkusta siis ensi keväänä. Toi oli ihan hauska kokemus ja pääsin tekemään pientä ehostusta tarjoushaukalle, haha!
Jäätiin vielä vähän shoppailemaan ja kuvasin teille myös haalintavideon joka tulee ulos asap! Väsyttää vieläkin ihan superisti koska mulla on varmaan viis vuotta univelkaa tällä hetkellä, mutta oli niin hauskaa. Kuten meillä on aina niiiiiin hauskaa tän porukan kanssa. Noi tytöt on ihania <3 

Nimetön-4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3