EBAY TIPS ★ BODY HARNESS

IMG_1109
Mä oon viime aikoina tilaillut ebaysta vaikka mitä! Glitteriä kynsiin, tekokaljuja, koruja, septumeita ja nyt viimeisenä tilasin tämän 'body harnessin'. 
Noita on näkynyt viimeaikoina tosi paljon blogeissa, etenkin somessa ja myös mun oli pakko saada body harness. Mä etin niitä ympäri nettiä ja varsinkin paksut ja tekonahkaiset oli mun mielestä tosi upeita! Sitten mä bongasin myös näitä ohuempia harnesseja Ebaysta ja tilasin heti. Tekonahkaiset ja paksut oli suht kalliita postikuluineen, mutta toi kuvassa näkyvä maksoi alle kaksi euroa ja postikulut oli ilmaiset. 
Oon myös huomannut että tosi useisiin rintsikoihin on tullut harnessia muistuttavia "naruja" jotka näyttää niin hienoilta, mutta mä säästin piiiitkän pennin kun tilasin erikseen harnessin joka sopi ihan täydellisesti mun mustiin pitsisiin rintsikoihin! Muutenkin toi näyttää ihan super kivalta esim jonkin simppelin t-paidan tai topin kanssa ja piristää asua ettei tarvitse lisätä edes koruja.
Noita löytää Ebaysta esimerkiksi hakusanalla "Harness bra" ja huomasin just että sinne on tullut tosi paljon enemmän vaihtoehtoja. Mä luulen et mun on pakko tilata niitä lisää ja ehkä otan jonkun isomman ja näyttävämmän seuraavaksi!
Mä haluan kuitenkin vielä varoitella, että aina kun tilaatte jotain netistä niin olkaa varovaisia. Käyttäkää PayPalia, vaikka sekään ei ole sata prosenttisen turvallinen. Ja katsokaa mihin laitatte korttinne tiedot. Mä en halua pelotella, mutta mun kortti tyhjennettiin kerran. Nou hätä, kaikki meni kuitenkin hyvin, tein rikosilmoituksen ja sain pankilta rahat takaisin. Uskallan kuitenkin vielä tilata, mutta olen varovainen. Ebaylla on paljon liikennettä ja PayPal suojaa hyvin noita maksuasioita, mutta joskus harvoin kuitenkin tällaistakin käy. Kun tilaatte, niin muistakaa aina maksun jälkeen käydä vaihtamassa verkkopankissa korttinne asetukset, että kortin käyttö netissä ei ole sallittu. Näin turvaa sen ettei sitä voi käyttää hyväksi!

// I have fall in love with these nice accessories called 'body harness'! Lately I have order a lot of stuff from Ebay, like glitter for my nails, jewelry, septums and now this body harness. I have seen these a lot in blogs and in social media, so I wanted my own too. 
I paid of this only 2 euros with free shipping. I think I made good deal, cause I have seen these in some bras in shop and I saved lot of money when I ordered this from online. 
This looks so good with some simple T-shirt or top and you don't even have to add any jewelry! Next I want to order some fake leather and bigger one, cause those are so cool!
But remember, always when you order from online, be super careful where you add your bank card information. Once someone stole my money, but everything went fine, no worries. I contacted police and I got all my money back from the bank. And I still order stuff from online, I didn't get so scared. I just always remember switch my card settings that it can't use in internet after I have pay my stuff. 

IMG_1105

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3