BLUE HAIR ★

PicMonkey Collage
Sain tänään uuden hiusvärin, jee! Mä oon pyrkinyt tähän väriin kotivärjäyksillä, mutta Joachimin äiti oli ihana ja teki tän suuuuren työn mulle! Ja tässä tosiaan oli ihan älytön homma. Värinpoisto (mun tukka on käynyt niitä läpi monia tässä vähän ajan sisään ja huomasi putoilevan tukan määrästä), olaplex-hoito, tyvikasvun värjäys ja pari erilaista sinisen sävyä ja done. Mä oon niin häpi tästä tukasta! Ihanan merenneitosävyn lisäksi tää tuntuu niin super kevyeltä! Vaikka mun tukka on katkennut ihan älyttömästi tän prosessin aikana, niin kyllähän sitä tässä päässä vielä riittää. Huomenna napsin teille paremmat kuvat mun uudesta tukasta jos sää sallii. Mitä te ootte mieltä? Yei or nei?  

6 kommenttia:

 1. Ihanat (ja tähän väliin miljoona sydänsilmästä emojia!!). Haluaisin itekkin jotkut mermaid tai unicorn hiukset, mutta tummat hiukset on hankala värjätä blondiks eikä tän hetken budjetti riitä parin sadan euron kampaamolaskuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! <3 Voih, tummista hiuksista merenneitotukkaan tai blondiin on hirvee urakka. Toivottavasti kuitenkin joku päivä saat ihanan ponitukan! :)

   Poista
 2. NEIII!!! Mä en vaan tykkää sinisestä tukasta, näyttää että pää olis homeessa, haha ;) Uskon että on ollu aikamoinen homma värjätä toi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mulle ei tuu tällasesta turkoosin sävysestä tukasta ihan ekana mieleen home. :D Ehkä haalistuneesta ja vihertävästä enemminkin.

   Poista
 3. Ihan mahtava tää väri!! mä tykkään kans tällasista erikoisista väreistä :) mun on vähä vaikee alkaa värjäilee ku omistan tummanruskeat hiukset alkuperältää nii sais aaaaaika monta värinpoistoa tehdä eikä välttis siltikää saa nii vaaleaa pohjaa että vois erikoisia värejä tehdä :( mut sulle sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 No höh.. :/ Jospa blondaat ihan pari kertaa ja laitat siihen tummemman smokey-sinisen! Se ois ihan sairaan siisti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3