VIDEO ★ FESTARIMEIKKI - KOREINA

FotorCreated
Koreinan ja mun yhteistyössä tehty video löytyy jälleen Koreinan YouTube-kanavalta! Tällä videolla aiheena oli festarimeikki. Halusin tehdä enemmän "glam" version kuin boheemin festarimeikin. Videoon pääset klikkaamalla kuvaa tai tästä

Mä lähden kohta pakkauspuuhiin vaikka kello on ihan älyttömän paljon ja mun pitäis olla jo nukkumassa! Mä oon tällasissa niin saamaton, koska aloitan vasta tälleen yöllä kaikki valmistelut. haha! Korjasin just mun rakennekynnen, ja nyt odottelen kynsilakan kuivumista.. Sitten itseruskettava, pakkaus ja nukkumaan! Mun piti vielä kihartaa hiukset tässä illalla, että niissä on valmis pohja aamulla mutta pyh.. 
Otan siis huomenna aamulla nokan kohti Tukholmaa ja NYX :in Nordic Face Awards -finaalia! Mua jänskättää ihan super paljon kuka vie voiton, kaikki finalistit on niin lahjakkaita ja upeita! 

1 kommentti:

  1. Vitsi sulle sopii kyllä niin paljon paremmin noi blondit!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3