TODAYS OUTFIT

IMG_7512
Käytiin pari päivää sitten äidin ja Capon kanssa Bodomin järvellä uiskentelemassa. Tai Capo kävi ja mä halusin ottaa pitkästä aikaa asukuvia ihanan luonnon keskellä. 
Itseasiassa tähän reissuun liittyi yllätysyllätys pientä draamaa ja lopulta myös mä pääsin "uimaan". Mulla ei ollut biksuja mukana joten Capo sai uiskennella yksin, flexin kanssa toki. Capolle kepit on oikeesti henki ja elämä ja kun vedestä hieman kauempaa rannasta törrötti keppi, oli sinne päästävä. Äkkiä ihan huomaamatta Capo oli jäänyt kiinni flexistä siihen keppiin ja siinä kohtaa ei enää osunut jalat pohjaan. Äitihän meni ihan paniikkiin ja hyppi suurin piirtein tasajalkaa. Capo onneksi pääsi vähän irti kepistä ja tuli hieman rantaan päin ja mä hyppäsin irrottamaan Capon. Eli loppu hyvin kaikki hyvin! Ja aurinko kuivattaa vaatteet tosi nopeesti joten päästiin ottamaan ne kuvat. Toi on näköjään yllättävän vaarallista uida valjaissa ja flexin kanssa koska aika helposti voi jäädä kiinni!  
Capolle ei käynyt kuinkaan eikä traumoja uintireissusta jäänyt koska myös tänään uiminen maistui oikein hyvin. Vaikka nyt jalat pysyi suurimmaksi osaksi pohjassa.. ;) 

Ja hei, ihanaa viikonloppua ja päättäjäisiä! 

IMG_7603
Playsuit - Ginatricot / Vest - 2nd hand / bag - 2nd hand / Shoes - 2nd hand / Necklaces - H&M / Sunnies - 2nd hand 

IMG_7525
IMG_7529
IMG_7642
IMG_7605

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3