TODAYS MAKEUP ★ FULL THROTTLE

IMG_8318
Taas on viikonloppu! Mun pitäis tehdä vähän töitä ja töitä, ei mitään sen kummempia suunnitelmia. Paitsi sunnuntaina vois ehkä käydä Kaisaniemessä Helsinki päivän konsertissa. Onko joku menossa? 
Toivottavasti ei oo näin kökkö ja kylmä ilma, niin vois tätä kesälomaansa viettää ihan ulkona. Heti kun tulee taas lämmintä niin suuntaan ehdottomasti piknikille! 

Tässä muuten meikki jonka tein parilla Full Throttle paletilla ja huulipunalla. Paleteista ja huulipunista on tulossa postaus samoin kuin tästä silmämeikistä tutoriaali!
Ja jos hiusväri kiinnitti huomion, niin olen väliaikaisesti tällainen porkkana/tipupää. Mun piti vaalentaa iiiihan vähän, mutta halusinkin koko pään vaaleemmaksi. Mä oon niin kauan pähkäillyt, että haluan tähän päähän jonkun erikoisemman hiusvärin ja vihdoin uskalsin aloittaa ton blondausprojektin. Mä luultavasti heitän tähän myöhemmin "savuisen sinisen" sävyn, mutta mun mieli voi muuttua vielä miljoona kertaa. Ja taival on kuitenkin tuskaisen pitkä ja luultavasti toi mun toivoma väri ei ihan ensi viikolla onnistu. 

käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
Kat Von D Lock it foundation
NYX HD powder
NYX Matte bronzer
NYX HD blush Baby Doll
Urban Decay Afterglow highlighter Aura

silmät/eyes
NYX HD Eyeshadow base
NYX Full Throttle palettes Daring Damsel & Stunner
NYX Matte liquid liner
NYX Liquid Crystal liner Crystal Aqua 
Oriflame The ONE mascara
Red Cherry lashes #43

huulet/lips
NYX Full Throttle lipstick Con Artist 

a

1 kommentti:

  1. Apuva, miten upea meikki jälleen! Sulla on kyllä taito hyppysissä :)
    Ihanaa viikonloppua ja toivotaan todella, että ilma lämpenee. Munkin loma alkaa juhannuksesta, sit sais luvan olla kunnon helle! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3