TODAYS MAKEUP ★ CANNES

IMG_7426
Onnea kaikki valmistuneet! <3 Miten teidän juhlinnat on sujuneet? 
Mun kohdalle ei osunut tänä vuonna juhlia ja mä itse valmistun joulukuussa, joten mä oon ollut vaan kotona. Meidän piti muutamien kauneustuben tyttöjen kanssa lähteä ulos tänään, mutta suunnitelmat meni mönkään. Mulla on ollut ihan järkky migreeni taas pari päivää ja tuntuu että oon tulossa kipeeksi! Sain kuitenkin aikaiseksi tänään tehdä yhdet "zombie hampaat" (joista muuten löytyy instasta sneak peekkiä!), leikkisin latexilla ja noi jutskat tulee yhteen videoon myöhemmin. 

Tässä kuvat meikistä jolla olin liikenteessä tiistaina kun olin Norris Cosmeticsin pr tapahtumassa ja sen jälkeen käytiin Ellan kanssa istumassa Löylyssä. Ihana paikka muuten, suosittelen!
Ja tietty, huulilla on lemppari huulipuna atm, eli NYXin Cannes ja korostuksena mun rakkaus highlighter Urban Decayn Aura. Amen. <3 

käytetyt tuotteet/products I've used
pohja/base
Kat Von D Lock it foundation
NYX HD powder
NYX Matte bronzer
NYX HD blush Baby Doll
Urban Decay Afterglow highlighter Aura

silmät/eyes
TheBalm Put a lid on it primer
Smashbox Full Exposure palette
NYX Matte liquid liner
NYX Doll eyes mascara
Red Cherry lashes #43

huulet/lips
NYX Soft matte lip cream Cannes 

Nimetön-1
IMG_7429
IMG_7468
IMG_7430

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3