NYX FULL THROTTLE COLOR RIOT

IMG_6075
Kun Nyxin tuotteet tuli Suomeen, mulla oli heti tiedossa minkä haluan ensimmäisenä hankkia: Full Throttle paletin sävyssä Color Riot. Näin tästä jonkin verran kuvia ennen kuin se saapui Suomeen ja mulla on sopivasti ollut hakusessa punertava ja oranssihtava luomiväri. Nimittäin just noi sävyt on ihan täydelliset sinisilmäisille ja tässä Color Riotissa ne on vieläpä kaikki yhdessä sopivan kokoisessa paletissa. 
Mä olin aika yllättynyt miten pigmenttisiä luomivärit oli, koska mulla oli aikoinaan pari palettia NYXiltä, enkä ollut kovin vakuuttunut.. Ilmeisesti NYX on tullut noista ajoista vähän eteenpäin ja nyt luomiväreistäkin löytyy enemmän potkua, haha! :D 

Mm. tässä videossa oon käyttänyt tätä palettia. Vielä kun tähän saisi viidennen sävyn eli mustan niin tää ois ihan täydellinen! 


IMG_6077
IMG_6080

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3