L´ORÉAL Paris Color Riche Le Vernis à l´huile

IMG_1436
L´Oréal Paris lanseerasi alku keväästä uuden sarjan kynsilakkoja komean nimen kera, Color Riche Le Vernis à l´huile. Lakat sisältävät öljyä, jonka ansiosta koostumus on hoitava ja sen lisäksi lakan luvataan olevan erittäin kestävä ja peittää yhdellä kerroksella. 
Plussana kaunis pullon muotoilu on kieltämättä silmälle ilo.

IMG_1447
Ihastuin liilaan Violet Vendōmeen sekä harmaaseen Gris Dècadentiin jotka päätyivät ihan ekana kynsille. Lakoissa on suht iso sivellin, jolla lakan levitys on helppoa ja lisäksi koostumus on sellainen, että lakka tasoittuu kynnen päälle helposti. 
Sanoisin että yksi kerros riittää MELKEIN tai ainakin sillä pääsee hyvin pitkälle. Tarkoitan siis että jo yhdellä kerroksella saa kauniin lakkauksen mutta jos on pikkutarkka ja täydellisyyttä tavoitteleva niinkuin minä, niin toinen kerros näyttää jo paljon paljon paremmalta. 
Lupaus kiiltävästä lopputuloksesta pitää paikkansa ja jälki on upea. Varsinkin päällyslakan kanssa. Kestävyys oli myös hyvä. Mun mielestä rakennekynnen ja geelikynnen päällä lakkaus pysyy aina pidempään kuin luonnonkynnessä. Tällä lakkauksella pärjäsin mun rakennekynsillä reippaasti sen pari viikkoa, mutta mitä olen kuullut muilta bloggaajakollegoiltani niin luonnonkynnessä pysyvyys on myös sen parisen viikkoa. 

Kynsilakoissa on ruusuinen tuoksu, joka on kuitenkin suht neutraali. Tuoksu on sama kuin merkin huulipunissa ja huulipunapaleteissa, joista postasin hetki sitten. Tuoksu ei ole ihan täysin mun mieleen ja mä tykkäisin näistä kynsilakoista ja huulipunista jopa enemmän jos tuoksu olisi vieläkin neutraalimpi tai sitä ei olisi ollenkaan.

Kynsilakkojen suositushinta on noin 8,90 €. 

IMG_1431
IMG_1454

* PR-näytteitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3