L´ORÉAL LIP PALETTES

IMG_1081
L´oréal toi muutama kuukausi sitten myyntiin uudet huulipuna palettinsa ja nyt niitä testailtuani ajattelin kertoa teille mietteitäni niistä. 
Mun mielestä idea on ihan mainio, että markettikosmetiikan puolelta löytää nyt myös huulipunapaletteja. Jotka ovat vielä kivan hintaisia verrattuna siihen, että ostaisi erikseen kyseiset sävyt hylsyissä. Harvaa huulipunaa kun ei välttämättä tule koskaan käytettyä kokonaan loppuun. 
Yksi paletin nappi pitää sisällään gramman tuotetta, joka on toki vähemmän mitä huulipunissa yleensä, mutta kestää varmasti pitkään. 
Palettien mukana tulee myös pieni napakka sivellin, jolla on helppo levittää punaa huuliin. Sävyjä voi sekoittaa keskenään jos haluaa miksata omanlaisen sävyn. Näillä voi tehdä myös trendikkäät ombre huulet, laittamalla esimerkiksi tummempaa sävyä huulten reunoille ja vaaleaa huulten keskelle.
Kritiikkiä antaisin punien tuoksusta mikä mua aina vähän häiritsee muissakin merkin huulipunissa. Täysin makuasia, mutta mun nenään se ei ole kovin miellyttävä. Ruusuiseksi kuvattu tuoksu on turhan voimakas ja joskus juuri sen takia useimmiten valitsen mielummin jonkun muun merkin huulipunan. 

IMG_1056
IMG_1057
Nude paletti on näistä mun suosikkini. Siinä on just sellaiset sävyt jotka vetävät mua puoleensa, kuten kolme tumminta sävyä joilla saa tehtyä kivoja ombreja. 
Punien koostumus on todella pehmeä ja kevyt huulilla. Ne on myös tosi helppo levittää. Toisaalta mä toivoisin että ne olisi vielä mattaisempia ja vahamaisempia. Juoksevampi koostumus on toki helppo ottaa siveltimellä ja levittää huulille, mutta koska rakastan mattahuulia niin paksumpi koostumus olisi mun mieleen. Onneksi kuitenkaan mikään sävyistä ei ole shimmerpommi! 
Mä en ole vielä ihan varma, että otanko paletin mun meikkipakkiin asiakasmeikkejä varten sen tuoksun takia, mutta meikkitaiteilijoille tosi näppärä tuote! 

IMG_1351
IMG_1068
Kirkkaita punaisia ei tule yleensä käytettyä niin usein tai ostettua montaa erilaista sävyä jemmaan. Punaisten sävyjen kohdalla huulipunapaletti on hyvä diili, koska siinä saa kerralla kuusi erilaista punaista jos haluaa esimerkiksi tehdä niitä ombre-huulia. Punainen ombre on muuten ihana! Tämänkin kohdalla toivoisin että edes yksi sävy olisi paksumpi, vahamaisempi ja mattainen. Sitten paletti olisi ihan täydellinen! 
Jos haet kevyttä, melkein sellaista fiilistä huulille ettei niissä olisi ollenkaan meikkiä niin suosittelen testaamaan. Tai jos et halua voimakasta huulimeikkiä, niin punia pystyy käyttämään myös kevyemmin sillä ne ovat aavistuksen läpikuultavia. 

Palettien hinta n. 17,90€. 

IMG_1377

* PR-näytteitä. 

1 kommentti:

  1. Mä hannkin itselleni jokunen viikko sitten näistä paleteista tuon punaisia sävyjä sisältävän paletin. Täydellistä Punaista Huulipunaa -metsästävän must hankinta sanoisin vankalla kokemusperäisyyttä hehkuvalla äänella :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3