LIVBOX KESÄKUU

IMG_8195
Mulle on jostain syystä saapunut Livboxit jonkin verran myöhemmin mitä muille ja pari boksia on jäänyt täysin postaamatta. Monet bloggaajat kuitenkin jakavat boksin sisällön blogeissaan, niin tuskin ootte jääneet paitsi arvioinneista! :) 
Nyt kuitenkin kesäkuun boksi on täällä ja valmiina näytettäväksi teille..

Batiste Blush Kuivashampoo - Muutama nopea suihkaisu jättää hiukset raikkaaksi, ilmaviksi sekä upean tuoksuisiksi. Blushin parfyyminen kukkaistuoksu (Ovh 6,90 € / 200 ml) Boksissa matkakoko.
Vaseline Aloe Soothe Suihkutettava kosteusvoide - Uusi vartalovoide spray. Raikas ja kevyt koostumus  imeytyy nopeasti ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Suihkuta iholle 10 cm etäisyydeltä ja levitä. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. (Ovh 5,95 € / 190 ml) Boksissa täysikokoinen tuote.
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo ja Hoitoaine - Vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille kehitetty hiustenhoitosarja ravitsee jopa erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Punalevää sisältävä koostumus korjaa hiuksen rakennetta syvältä, palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen. (Ovh 4,05 € / 250 ml) Boksissa matkakoot.
ACO - Itseruskettava voide, joka antaa saman tien iholle ruskettuneen sävyn. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Levitä huolellisesti tasaisen värin saavuttamiseksi. Sopii meikin alle. (Ovh 11,30 € / 50 ml) Boksissa täysikokoinen tuote.
Essence Forbidden Volume Ripsiväri - Dramaattista tuuheutta, ei paakkuja. Forbidden volume ripsivärin kartiomainen kuituharja antaa ripsille uskomatonta runsautta - yksi levityskerta riittää. (Ovh 3,69 € / 12 ml) Boksissa täysikokoinen tuote.

Lisäksi yllärinä tuli Eat Naturalin käsintehty välipalapatukka. Nams! (Ovh 1,95 €)

IMG_8188
Vaselinen suihkutettavaa kosteusvoidetta kokeilin ekaa kertaa tänään. Livboxista tuli jokunen kuukausi sitten sama kosteusvoide eri tuoksuisena enkä millään saa päähäni miltä se tuoksui. No kuitenkin, aloe verasta tykkään enemmän. Mun mielestä ihan okei, sitä edellistäkin on hirveesti jäljellä. Ei ole tullut käytettyä. Nopeasta kuivumisesta annan plussaa, koska se on todella kiva ominaisuus itseruskettavan alla. Mun mielestä saisi olla vähän paksumpaa koostumukseltaan.
Batisten kuivashampoo tuoksui ainakin todella hyvälle. Mutta tuntuu kuitenkin ettei se ollut ihan niin tehokas mitä se on joskus ollut. Onkohan siinä koostumus muuttunut? 
Doven juttuja en ole vielä testannut ja en ehkä testaakaan sillä Dove ei valitettavasti kuulu mun suosimiin merkkeihin. 
ACOn itseruskettava päivävoide oli mielenkiintoinen ja se kosteutti hyvin. Käytin sitä meikin alla ja sitä tosiaan saa levittää huolellisesti ettei se jää läikykkääksi. Kuivia kohtia saa työstää vähän pidempään.
Essencen ripsaria en ole vielä korkannut, koska mulla on ihan liikaa avattuja ripsareita. 
Ja toi patukka. Se oli niin hyvää !! 

Mitä mieltä te olitte boksista?? 

Livbox saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3