LIFESTYLE ★ MY WEEK

l
Mulla on ollut tällä viikolla ihan superisti ohjelmaa ja oon melkein joka päivä juossut paikasta toiseen. Kamera mulla ei oo valitettavasti ollut matkassa mukana, mutta onneksi puhelimella saa napsittua kivoja fiilistelykuvia! Ja ajattelin, että olisitte ehkäpä kiinnostuneita lukemaan mitä kaikkea puuhailen?
Mun viikkoon on mahtunut tosi kivoja juttuja, esimerkiksi torstaina olin Livboxin järjestämässä kuvauskoulutuksessa, jossa saatiin vinkkejä miten saa kauniita ja onnistuneita kuvia kosmetiikasta. Koulutuksen valokuvaaja Veera näytti meille tosi hyviä keinoja miten saada luonnonvalossa vieläkin parempia kuvia käyttämällä apuna todella simppeleitä keinoja jotka auttavat lisävalaistuksessa. Kuten valkoinen ja musta pahvi ja folio käyvät valolla kikkailuun eikä kevennä kukkaroa juuri yhtään! Samalla sain ihan älyttömästi inspistä sommitteluun ja kuvien "koristamisesta" erilaisilla alustoilla, kukilla ja confeteilla. Mun tyyli tuotekuvauksessa on yleensä aika simppeli ja käytän paljon pelkkää valkoista pohjaa mutta koulutus sai mut todenteolla innostumaan koristelusta! Saatiin mukaan ihana lahja Livboxilta joka piti sisällään muutamia koristeita joilla voidaan piristää kuviamme. Kaikenkaikkiaan aivan ihana tilaisuus ja kiitokset Livboxille! Ainiin ja Livbox tarjoili ehkä maailman herkullisinta ruokaa! En tarkalleen muista mitä oikean puoleisessa leivässä oli, mutta isommassa leivässä oli muistaakseni papuhummusta, porkkanaa ja päällä oli tofua. Aivan sairaan hyvää, täysin vegaanista ja täyttävää. Nams. Haluan tehdä tuota myös kotona. 

l1
Tällä viikolla kävin myös Marsaanan vloggaaja -päivässä, jossa tutustuttiin muutamaan merkkiin paremmin. Esillä oli esimerkiksi Tangle Teezer, Invisibobble, Makeup Eraser, Beauty Blender, Konjac Sponge, Vera Mona ja Color WOW. Kuultiin paljon hyödyllisiä käyttövinkkejä ja jotkut oli mulle ihan uusia juttuja joita kokeilen innolla. Kuultiin myös muutama uutinen liittyen syksyyn, jolloin tulee mielenkiintoisia uutuuksia! Marsaana oli järkännyt myös ihania tarjottavia kuten macaronseja ja super herkullisia leivonnaisia! Haluaisitteko lukea lisää esimerkiksi Makeup Eraserista tai Vera Monan siveltimen puhdistussienestä?  

l2
Sitten käytiin vielä Kauneustube tytyjen kanssa Kauklahdessa Lumenella jutskailemassa Tubeconista ja sinne tulevista jutuista. Täytyy sanoa että kiva Tubecon tulossa tänä vuonna, vähän erilainen mitä aiemmin mutta kiva! Mitä mä tiedän kauneuteen liittyvästä ohjelmasta niin Natural Codella on oma pisteensä niinkuin aiempina vuosina ja ilmeisesti Kauneustubelle tulee oma pieni loungensa jossa on esillä NYX, jonka suosio kasvaa Suomessa ihan hirmuista vauhtia. Kylläpä mua on hemmoteltu tällä viikolla hyvällä ruualla ja hyvä ruoka parempi mieli! ;) Lumenellakin oli niiiin super hyviä leivonnaisia ja sen kanssa hedelmiä. Nam. 

Eilen lauantaina olin meikkaamassa hääseuruetta ja oli ilo päästä ehostamaan kaasoja tärkeää päivää varten! Päivä oli hektinen, mutta tällaiset keikat on tosi ihania ja piristäviä. Ja voi miten kauniita kaasot ja varsinkin morsian olivat upeissa mekoissaan! 
Tänään ja huomenna mulla on oma kuvauspäivä, koska teen juttuja valmiiksi ensi viikkoa varten. Lähden ensi viikolla juhannuksena käymään Norjassa ja sitä ennen olen ehkä lähdössä Tukholmaan katsomaan NYX Nordic Face Awards finaalia. Niin jänskää! 
Onko teillä antaa ehdotuksia ja toiveita mitä haluaisitte että kuvaan? Video, meikki, tuotearvostelu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3