I AM FREEDOM AWARDS TOP 30 !!

IMG_5533
Muistatteko tämän videon? Se oli mun entry Freedom Makeup :in järjestämään I Am Freedom Awardseihin. Ja arvatkaa mitä? Mä pääsin jatkoon!! Kuten ton videon yhteydessä sanoin, niin osallistujia skabaan oli ihan älyttömästi. Instagramissa kuvia oli jopa yli tuhat. Mä en uskaltanut kauheen suuria odotuksia sille laittaa että pääsisin TOP 30 joukkoon, mutta pääsin kuin pääsinkin! Mä oon kisassa ainut suomalainen ja pohjoismaista mun lisäksi on kaksi ruotsalaista. 
Kilpailu etenee aika pitkälti samalla lailla kuin NYXin kisa. Siinä on kolme haastetta ja kolmas haaste on finaali, jonka kisameikki tehdään livenä Lontoossa. Oon niin innoissani! 
Se miten kisassa pärjää on ihan täysin yleisöstä kiinni. Seuraaville kierroksille edetään siis teidän kaikkien antamien äänien perusteella. Mä toivon että autatte mua etenemään tässä kisassa ja ainoana suomalaisena olisi ihan huikeeta päästä pitkälle tässä! 
Meidän eka haaste tuli tänään sähköpostitse ja teema on "sculpt vs strobe". Mun ensimmäisen haasteen video tulee YouTubeen heinäkuun alussa.

// Have you seen my entry video for Freedom Makeup I Am Freedom -awards? You know what? I got to TOP 30!! I'm so excited! 
There was so many participants, over 1000 in instagram so I didn't have so much expectations. 
I'm only finnish participant and from Nordic countries there is me and two girls from Sweden. 
 Competition goes pretty much same way than NYX face awards. There is 3 different challenges and that third challenge is final which is in London at live. In this competition everything depends of you guys! In every challenge there is public vote, so you can decide who goes next round and who has the best makeup look! 
I hope that you help me go far in this competition and when I'm only finnish, I hope a lot finnish votes! Haha. 

IMG_5637
IMG_5565
IMG_5530

2 kommenttia:

  1. hurjasti onnea! täältäkin suunnalta lähtee sulle ääni :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3