FOLLOW ME ★ NYX EVENT @ STOCKHOLM

IMG_9782
Olin keskiviikkona yhden päivän minireissulla Tukholmassa NYXin vieraana. NYX järjesti tilaisuuden, johon oli kutsuttu meikkivloggaajia ja meikkitaiteilijoita Pohjoismaista ja varsinkin Nordic Face Awardseihin osallistuneita tyyppejä oli monia. Tilaisuudessa päästiin katsastamaan mitä uutta NYXiltä on tulossa ja mä voin sanoa että katsoin niitä kaikkia ihanuuksia silmät sydämellä! Meillä oli myös pari luentomaista esitystä mm. inspiraation löytämisestä, tarinoista luovien meikkilookkien takana, YouTube-kanavan kehittämisestä ja muista mielenkiintoisista aiheista. Toi reissu inspiroi todella paljon ja mulle tuli heti sellanen fiilis et ei vitsit, haluan heti alkaa kuvailemaan videoita! Sain paljon vinkkejä siihen mitä alan työstämään jatkossa. 
Tilaisuuden päätteeksi julkaistiin vielä Nordic Face Awards -voittaja, joka oli ansaitusti upea Ellinor Rosander! Voi vitsit miten iloinen olin Ellin puolesta, koska Ellin lookit oli ihan uskomattoman hienoja. 
Voittajan julkistuksen jälkeen lähdettiin vielä pienemmällä porukalla istumaan meidän hotellin terassille. Juotiin parit cocktailit, höpöteltiin niitä näitä ja sitten mentiinkin jo omiin huoneisiin nukkumaan. Varsinkin finalistit olivat todella väsyneitä tapahtumarikkaan päivän jälkeen.

// English coming soon! 

IMG_9788
IMG_9786
IMG_9792
Paikka oli koristeltu todella upeasti ja inspiroivasti! Siellä oli iso pöytä, jonka päällä oli läjäpäin NYXin tuotteita, joita sai ihan vapaasti kokeilla ja lisätä meikkiinsä! Mä himoitsin glittereitä, joita todella odottelen saapuvaksi Suomeen, koska glitter. <3 Mä kokeilin Ombre Lip Duo -huulikynää ja se oli ihan mahtava! Sainkin mukaani tuon kynän kahdessa eri sävyssä sekä myös Ombre Blushin, joista postaan ihan varmasti. 

IMG_9808
IMG_9807
Kiitos aivan älyttömän paljon NYXille tästä reissusta, tilaisuus oli ihan mahtava! Olen myös ihan super onnellinen että sain tavata näin upeita ihmisiä ja päästä tutustumaan uusiin ihaniin tuttavuuksiin. Vieraita oli ympäri pohjoismaita ja useimmat tuttuja YouTuben puolella, niin oli todella mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia näiden tyyppien kanssa. Oli myös tosi rentouttavaa viettää aikaa samantyylisten ihmisten kanssa, joilla kaikilla on yhteinen mielenkiinnon aihe. Aivan ihana reissu! 

Kuvasin vlogin reissusta jonka editoin ensi viikolla. Lähden huomenna Osloon, joten tänään on luvassa vaan pakkailua ja rentoutumista. Tai ainakin yritän rentoutua, vaikka olen tänään ja eilen ollut stressistä ihan sekaisin. Mun seuraava prokkis on Freedom Makeupin IAMFREEDOM -awardsit. Olen odotellut ekaa haastepakettia saapuvaksi ja tarkoitus oli kuvata eka video Oslossa. DHL jätti mut kuitenkin pulaan todella veemäisesti ja jätti lupauksesta huolimatta tuomatta tuon paketin. Täytyy katsoa mitä keksin, lähetänkö tuon paketin omakustanteisesti Norjaan, vaikka se tulee keventämään mun pussia melkein 200 eurolla. Hitsin kuljetusfirmat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3