TODAYS LOOK ★ DOLLIE

IMG_7009a
Heips! Miten teidän viikonloppu on mennyt? Mulla on ollut koko ajan sellanen fiilis että kohta flunssa iskee. Päätä särkee ja ihan outo huimaava olo, siks oon ollut vaan tässä kotosalla. Tein teille pari meikkiä, etten ihan tylsisty ja tässä niistä eka. Halusin vaan tehdä jotain ilman mitään sen suurempia suunnitelmia, joten kaivoin mun rasvavärit esiin ja aloin sutia värejä mun naamaan sinne tänne. Tällanen väreillä leikittely on joskus ihanan virkistävää!
Kuka teistä muuten katsoi tänään peliä? Vitsit miten huikea ottelu pakko sanoa! Huomenna saadaankin sit jännittää finaalia, apua. Toivottavasti Leijonat vie tän. Go Suomi! 

// Hey guys! How your weekend have been so far? I have been just in home cause I feel that I'm getting a flu. Feelin so dizzy and have a headache. I really hope I'm not getting sick because my summer vacation starts next week! 
I made couple makeup looks for you and here is the first one. I wanted to make some fun and creative look without any plan. So I just took my crease paints and started to paint my face. I think it's very refreshing!
Have you btw follow ice hockey? Omg what game it was today! Finland played against Russia today and we won! So we are tomorrow in final and playing against Canada. I really hope that Finland win! 

käytetyt tuotteet/products I've used
Kat Von D Lock it foundation
NYX HD powder
MUFE Flash palette eBay dupe 
Upper lashes from Red Cherry #118
Lower lashes from eBay 
NYX Glitter coral 

IMG_6999
Nimetön-33
IMG_6973a
IMG_6979a
IMG_6968

5 kommenttia:

 1. Miks sä oot alkanut näyttää ihan joltain muulta kun itseltäsi? Onko joku sussa muuttunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo varma että onko tää kysymys laitettu tosissaan, mut mua rupes vähän naurattamaan kun kuvissa on kunnon maalit naamalla ja peruukki päässä ja sit ihmetellään että miks et näytä iteltäs :'D

   Poista
  2. Mun mielestä tässä tarkotettiin yleistä lookkia, ei tätä postausta :) lähinnä varmaan meinattiin hiustenväriä ja eri tyyliä muutenkin kuin viime syksynä. :) Omasta mielestäni Sanna näyttää hyvältä missä lookissa vaan. Mutta olen itsekin tämän "muutoksen" huomannut. :D

   Poista
  3. Ehkä kun on tällaisella alalla joka elää ja muuttuu koko ajan niin väkisinkin itse muuttuu sen mukana. Ja oli alalla tai ei niin tyylit ja trendit vaihtuu. Mutta en sanoisi etten mä näytä itseltäni. Mä oon silti oman itseni näköinen vaikka tukka, vaatetyyli tai meikkityyli vaihtuiskin. :) Jos tässä näitä ajettiin takaa.

   Poista
 2. Pakko sanoa, että mulla tulee sun tyylistä vähän mieleen Linda Hallberg, ja ota tämä erittäin suurena kohtelaisuutena :D Sun blogis erottuu tosi positiivisella tavalla muista suomalaisista kosmeblogeista esim. ulkoasun, kuvien laadun ja meikkien perusteella! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3