SIGMA SMOKE SCREEN

IMG_4973
Hola! Täällä päin on ollut tosi hiljaista, toivottavasti olette vielä siellä! Oon ollut illat koulussa tiiviisti ja muut tunnit vaan valuu johonkin. Yhden my dayn oon kuvannut teille ja yritän loppuviikosta editoida sitä. 
Aloitan myös uuden yhteistyön yhden eettistä kosmetiikkaa myyvän verkkokaupan kanssa, josta kerron teille keskiviikkona lisää! 

IMG_4960
Nyt haluan esitellä teille super nätin paletin Sigmalta, joka mulle lähetettiin muutama viikko sitten. Sain Sigmalta myös muutaman muun tuotteen jotka aion näyttää teille vielä tällä viikolla, mutta nyt tän paletin kimppuun! 
Smoke Screen paletissa on 12 sävyä, joista suurin osa on kylmänsävyisiä. Sävyt on tosi neutraaleja ja ne sopii erityisesti simppeleihin arkimeikkihin, mutta niillä saa myös rohkeampia juttuja luotua. Esimerkiksi palettiin on lisätty kiva turkoosi, jolla saa tuotua heti neutraaliin meikkiin jotain jännää :) 

IMG_4965
Mun suosikki kaikista sävyistä on "Misty" joka on ihan MAHTAVA sisänurkan korostukseen. Se on todella vaalea mattapintainen lila ja se tuo ihan älyttömän upean korostuksen, koska se ei ole ihan valkoinen. 
Kaikki sävyt on pehmeitä, pigmenttisiä ja helposti häivyttyviä. Tää oli mun ensikosketus Sigman luomiväreihin ja oon tosi tyytyväinen. Voi vitsit miten paljon oon katsonut näistä Sigman paleteista tutoriaaleja YouTubesta, mutta en oo koskaan saanut aikaiseksi tilailla näitä. 
Sigmalta tilasin aikoinaan Jaclyn Hillin yhteistyönä tehdyn sivellinsetin, joka tuli silloin muistaakseni nopeaan Jenkeistä asti perille. Jos joku miettii, niin tullia näistä toki joutuu maksamaan jos tilaus ylittää 22 euroa. 
Vinkkinä kerron, että esimerkiksi tää paletti on Sigman sivuilla alennuksessa ja sen saa nyt 27,30 dollarilla ja alkuperäinen hinta on 39 dollaria. Palettiin pääset tästä!

Haluaisitteko tästä videotutoriaalia?? 

IMG_4991
IMG_4998
IMG_5006
Ensimmäinen rivi: Veiled, Opulent, Ember, Thunderhead

IMG_5012
Toinen rivi: Misty, Haze, Svelte, Rave

IMG_5039
Kolmas rivi: Nebula, Atmosphere, Cinders, Almost Jet 

* PR-näyte. Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3