NYX NORDIC FACE AWARDS 1ST CHALLENGE

nordic tales2
Tässä mun meikkitutoriaali NYX Nordic Face Awards -ensimmäiseen haasteeseen. Teemana oli "Nordic Tales" ja mä mietin monta eri vaihtoehtoa tähän ja mietin pitkään mikä mulle tulee pohjoismaisuudesta mieleen. Alusta asti oli selvää että haluan jotain maagista ja mua itseä kiehtoo Lapin taika ja shamaanit. En lähtenyt tekemään mitään jo olemassa olevaa hahmoa, joten kehittelin päässäni elementtejä ja ominaisuuksia joita haluan tähän meikkiin ja tällainen siitä siis tuli! 
Pakko sanoa, että tämän tekeminen oli yhtä kaaosta. Mulla oli juuri muutto ja tämän deadline lähestyi uhkaavasti. Täällä on vieläkin kaikki kamat hujan hajan, ja tästä kaaoksesta ei löydä mitään. Mua ärsyttää jos en pysty keskittymään johonkin sata prosenttisesti, mutta tein parhaani näissä olosuhteissa.
Toivotaan että pääsen TOP 15 joukkoon! 
Ps. Tää oli mun ensimmäinen video englanniksi ja mun pitää vielä vähän tottua tähän kielen vaihtoon. ;) 
// Here is my makeup tutorial for the NYX Nordic Face Awards 1st challenge. Theme was "Nordic Tales" and I had many option for this look and I was thinking what inspire me in this theme. From the beginning I knew that I wanna make something magical, so I got inspiration from Lapland magic and shamans. I didn't create any already existing character, I just let my inspiration go free and have some fun. 
Let's hope I made it to the TOP 15! 

ps. This was my first video in english and I'm not so comfortable with that yet. ;) 

2 kommenttia:

  1. Kai ilmoitat sitten kun pääsee äänestämään ja missä voi äänestää :D ihan huippu meikki!!!

    VastaaPoista
  2. Aivan varmasti pääset top 15 :) oot niin taitava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3