MAKE UP STORE PREMIUM TRI BROW

IMG_2274
Mun kulmasuosikit vaihtuu yleensä aika tiuhaan ja sitä mukaa kun löydän uuden paremman tuotteen. Nyt kuitenkin mulla on jo useampaa kuukautta ollut yksi ja sama luottotuote, jolle monet uudet kokeillut tuotteet on jääneet kakkoseksi. 
Make Up Storen Premium Tri Brow -kulmaväripaletti tuli mulle tutuksi MUSin blogipäivässä ja ihastuin siihen heti. Mulla on jotenkin sellanen fiilis, että olisin hehkuttanut tätä teille jo aikaisemmin.. Ehkä jollain videolla? 
Make Up Storen pakkaukset uudistuivat modernimpaan ja tyylikkäämpään suuntaan jokunen aika sitten ja muistaakseni myös joidenkin tuotteiden koostumus muuttui. Aikaisemmasta Tri Browin koostumuksesta en osaa sanoa, koska vanhaa versiota en koskaan kokeillut. Kuitenkin nyt koostumus on hyvin mieleinen ja siksi pidänkin tästä tuotteesta kovasti.

// My favorite eyebrow product comes and goes all the time until I find new and better. But now I have had same favorite for few months! 
'Premium Tri Brow' from Make Up Store is my new product which I'm fall in love with. 

IMG_2281
IMG_2286
Mulla on tästä käytössä sävy Dark. Sävy on mun mielestä just eikä melkein sopiva, vaikka hyvin harvoin päädyn käyttämään mustaa. Yleensä teen kulmat ensimmäisellä sävyllä ja harvempia kohtia kulmissa paikkailen keskimmäisellä vahamaisella sävyllä. Musta on toki toimiva esimerkiksi syventämään kulmien korkeinta kohtaa eli "siipiosan" kaarta. Koko kulmia mustalla en kuitenkaan kovin usein tee. (Enää.) Nyrkkisääntönä pidän, että vaaleampaa kulman alkuosaan ja tummempaa loppuosaan.
Keskimmäinen sävy on siis vahamainen. Ihan loistava silloin jos on tarvetta, että sävyä pitäisi saada myös ihoon kiinni. Esimerkiksi mun (kuten varmasti meidän jokaisen) kulmat ovat hieman erilaiset ja mun vasen kulma on harvempi kuin toinen. Vasenta kulmaa meikatessa tarvitsen jotakin vahamaista, joka tarttuu myös ihoon ja jolla voi piirtää täytettä kulmiin ellei halua käyttää kynää. Vahamaisella koostumuksella voi myös tehdä koko kulmat jos esimerkiksi haluaa kestävän lopputuloksen. 
Reunimmaiset sävyt ovat siis puuterimaisia, mutta nekin mun mielestä hyvin pehmeitä ja ei kuitenkaan ihan täysin pölyäviä puuterimaisia. Saattekohan kiinni siitä mitä tarkoitan? Ne on siis melkeinpä kermaisia ja niistä lähtee super paljon pigmenttiä siveltimeen. Yleensä hipaisu riittää.

Samalla reissulla tutustuin myös kulmasiveltimeen, eli Brow Angle 704. Tällä on tullut tehtyä kulmat melkeinpä jatkuvasti. Ehdottomasti yksi sellaisista siveltimistä, jonka on pakko olla puhtaana koko ajan. :D Muutoksen kokivat myös Make Up Storen siveltimet, jotka nykyään muistaakseni ovat kaikki synteettisiä. Me like!

// I use shade 'Dark' which has been perfect for me. Usually I do my brows with lightest shade, cause that black is like really black. My brows is not perfect either and my other brow is thiner than other, so for making my brows look thicker, I use shade in the middle. It's more like waxy, so it get stuck on the skin also. But black is perfect shade to make brows look more "deeper" tho. You can use it only the angle and the wing of a brow. That will look great! 

With this product I got same time their eyebrow brush called 'Brow Angle 704'. I've been loving that also, it have work for me so good. 

Nimetön-1
IMG_2314
Nimetön-2
Kulmapaletin hinta noin 27 euroa. Siveltimen hinta noin 20 euroa. 

Nyt mä lähden kouluun, heipsis! <3

// Price is about 27 euros and brush costs about 20 euros. 

1 kommentti:

  1. Mä en ole tajunnut että kulmat voi meikata kahdella värillä! Tulipas tyhmä olo, tekeekö kaikki muut niin :D olenkin ihaillut muiden kulmakarvoja kun itsellä on niin tyhmät kulmat. Mulla on Tri Brow kulmapaletti ruskeana. Se on vanhan mallinen eli kolme puuterista väriä. Sitten kun se ikikuunapäivänä loppuu niin ostan varmaan tämän. On vaan jännä että yksi väri on vaihdettu vahamaiseen mutta kai se voi olla ihan hyvä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3