I AM FREEDOM AWARDS ★ SIGNATURE MAKEUP LOOK

Sain joku aika sitten sähköpostissa tiedotteen että Freedom Makeup järjestää oman I Am Freedom Awards -kilpailun ja ajattelin että miksipä en osallistuisi, kuulostaa kivalta! Tehtävänä oli tehdä Signature Makeup ja olin kuvailemassa punaisella eyelinerilla varustettua silmämeikkiä, joten päätin ottaa tämän kisameikiksi. 
Mä en uskalla elätellä toiveita jatkoon pääsystä, koska kilpailu on kansainvälinen ja osallistujia taitaa olla jo satoja. Yrittänyttä ei laiteta! ;) 
Videolla ei ollut sallittua näyttää muita kuin Freedomin tuotteita ja mä käytin meikkejä muilta merkeiltä, niin siksi valitettavasti nyt en näytä että millä tää meikki on tehty! 

// I got mail not long time ago from Freedom Makeup, that they have own "I Am Freedom Awards". I thought that it sounded nice, so I decided to take part! Mission was to create a signature makeup look and my look is this reddish eye makeup with red eyeliner.
I would not really put my head in the pledge for that I get to the next round because this competition is international and there is hundreds of participants. But always can try! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3