TESTING: COR-DE-ROSA

IMG_5088
Hei ihanat! Tulin näpyttelemään teille postausta ennen kuin lähden koululle. Tänään suurennellaan neniä, whii niin jännää! x) Mun pitäis oikeesti tehdä teille videota mun opinnoista. Mulla alkaa kesäloma ensi viikon tiistaina ja mitään kovin mullistavia suunnitelmia ei oo tiedossa melkein koko kesänä joten aion laittaa 110% ajastani blogiin.

Nyt kuitenkin ennen kuin kipsuttelen juna-asemalle, niin kerron teille mun tämän hetken lemppari poskipunasta. Ja kuten eilisen tapaan, niin Sigmalla taas mennään!

// Here you can see my facorite blush from Sigma! 

IMG_5093
Aura Powderit, eli poskipunat on Sigman parhaiten myytyjä tuotteita. Sävyjä löytyy kuusi, joihin kuuluu mm. hempeää vaaleanpunaista, räikeää pinkkiä ja aurinkopuuteriksi sopivaa ruskeaa. Mun omistama (ja rakastama) sävy Cor-De-Rosa menee vähän siihen ruskean ja korallin välimaastoon. Se näyttää eri valoissa hieman erilaiselta, mutta mä kutsuisin sitä ennemminkin rusehtavaksi. 
Tällä voi tuoda kivasti lämpöä kasvoille, mutta pitäisin kuitenkin tämän sävyn visusti posken alueella.

// 'Aura Powders' are best-sellers of Sigma. There is 6 shades of these gorgeous blushes, including boldish pink, girly rosa etc... I have test out one shade called 'Cor-De-Rosa', which is between of coral and brown shades I would say. It looks little bit different in different lightning, but I call it more like brownish. With this you can add some warmth on your face, but still, I would keep this on the cheek area. 

IMG_5099
Tässä on tavaraa 8.48 grammaa ja luulen että puna kestää mulla ikuisesti. Poskipunan koostumus on myös sen verran pigmenttinen ja pehmeä, että pelkkä siveltimen kosketus riittää siihen että se nappaa väriä itseensä. Jo sen puolesta tämä ei varmaan lopu ikinä, koska sivellintä ei tähän tarvitse hangata saadakseen väriä irti. Ja pieni varoituksen sana siitä, että tällä voi vahingossa vetää överit jos oikein innostuu..

// This blush is quite big, there is 8.48 grams stuff on this product. This is also so smooth and pigmented, so this propably will last on me rest of my life. You really need only touch on this with brush and you get product out of this! 

sigma2
Tuotteella on Sigman omilla sivuilla (klik!) hintaa 19 dollaria joka on euroissa 16.77 euroa. Jos ihan kirkkaan räikeästä pinkistä tykkää, niin tästä löytyy myös sävy "Sigma-Pink", jonka pakkaus näyttäisi olevan samaa sävyä! Mun pitää ehkä jossain kohtaa hankkia toi, koska pinkki <3 
Suoraan poskipunaan pääset tästä

Mä lähden nyt vaihtamaan vaatteet ja suuntaan koululle, moips!

// Product costs 19 dollars in sigmabeauty.com, which is about 16.77 in euros.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3