URBAN DECAY SUMMER 2016

IMG_6102
Sain kätösiini Urban Decayn kesätuutuuksista muutaman tuotteen! Luomiväripalettia oon katsonut ulkomaisista blogeista jo jonkin aikaa ja se näytti todella mieleiseltä. Highlighter ja rajauskynä on ihan uusia tuttavuuksia, mutta voin jo kertoa että ainakin toinen on ehdottomasti mun tämän hetken suosikkituote! 
On ihan mahtavaa kokeilla uusia tuotteita Urban Decaylta, vaikka merkki on ollut mulle aikas tuttu monta vuotta, mutta itse tuotteita en ole kauheasti kokeillut. Onneksi se helpottaa paljon että tuotteita saa nyt Suomesta ja voi miten paljon siellä onkaan mitkä himottais hommata! Ehkä en nyt kuitenkaan jaa teille mun ostoslistaa vaan höpisen näistä uutukaisista. Ehkä se ostoslista tulee vielä joskus. :D 
Urban Decayn paletteja mulla on kuitenkin aikas monta ja ne kaikki on hyvin "rakastettuja". Tämä Vice Ltd Realoaded ei tuottanut pettymystä sekään.
Ja mitkä nätit pakkaukset!
Tuotteet ovat kaupoissa 29.4.

Ps. Taisin höpöttää instassa kevätuutuksista, mutta kesätuotteet siis kysessä! ;) 

IMG_6111
IMG_6171
UD XX Live Ltd Reloaded -luomiväripaletti lanseerataan Urban Decayn 20. vuosipäivän kunniaksi. Paletteja on rajoitettu erä ja se sisältää 20 sävyä, jotka kattavat koko Urban Decayn 20 vuotisen historian. Esimerkiksi Gash, Acid Rain ja UV-B ovat suosikit vintagesävyistä. 
Paletin sävyistä kolme on täysin uutta sävyä, viisi vintagesävyä, viisi ainutlaatuista sävyä edellisistä paleteista (kuten Vice, Vice Ltd ja Book of the Shadows Vol III) ja seitsemän bestselleriä mono-sävyistä. 
Sävyjen teknologia perustuu Pigment Infusion System -järjestelmään, jonka avulla koostumuksesta tulee samettinen ja pysyvä, sävyjen pigmenteistä rikkaat ja helposti häivytettävät. 

Nää sävyt on niin mun makuun! Varsinkin mono-sävyt on aivan ihania ja niistä inspiroituneena tein meikin, jonka näette iiihan pian. 
Mun suosikit on UV-B, Goldmine, Freakshow, Asphyxia ja Gash. Entä teidän? 

Suositushinta 53 euroa. 

IMG_6199
Ensimmäinen rivi: / First row: Suspend, Oil Slick, Roadstripe, Gash, Midnight Cowboy

IMG_6202
Toinen rivi: / Second row: 501, Shallow, Laced, Hot Pants, Mildew

IMG_6208
Kolmas rivi: / Third row: Smog, Misdemeanor, Freakshow, Asphyxia, Acid Rain

IMG_6222
Neljäs rivi: / Fourth row: Moonflower, UV-B, Goldmine, Twice Baked, Anonymous

IMG_6120
Urban Decayn korostuspuuterit on mulle ihan uusia tuttavuuksia. Tämä Afterglow 8-Hour Powder Highlighter sävyssä Aura on se mun alussa mainitsemani oikea huippusuosikki. 
Urban Decay lupaa, että Afterglow ei ole tavallinen korostuspuuteri, vaan sitä on työstetty kauan, kunnes löytyi täydellinen koostumus joka sisältää ihoa korostavia pigmenttejä. 
Muista Afterglow korostuspuutereista en tiedä, mutta Aura ei todellakaan ole tavallinen. Se on kaunis hempeä kylmä vaaleanpunainen ja kasvoilla se tuo eri pohjasävyjä esiin. Mun mielestä sitä voisi kutsua jopa "mono-efektiseksi". Urban Decayn sivuilla sitä kuvailtiin sanoilla "iridescent pink". 
Ihan super! Muut sävyt ovat Fireball ja Sin. Sävyt ovat saaneet inspiraationsa eniten myydyistä ja suosituimmista sävyistä.

Hinta 28 euroa.  

Nimetön-1
IMG_6168
Suositusta 24/7 Glide-On Eye Pencil silmänrajauskynästä tulee kaksi uutta sävyä. Niistä mulla on sävy Heartless. Heartless on kevyen, himmeä vaaleanpunainen. Sitä voi käyttää tietysti rajaukseen, mutta myös korostamaan kasvoja halutuista kohdista. Kuten silmän sisänurkkaa, kulmaluuta tai poskiluuta. 
Toinen rajauskynä, Walk of Shame sopii myös samaan tarkoitukseen ja se on enemmän nude sävyltään. Rajauskynät ovat vedenkestäviä. 

Hinta 19 euroa. 

IMG_6144
Nimetön-2
Muita kesän uutuustuotteita ovat Beached Bronzer -aurinkopuuteri kahdessa sävyssä, Naked Skin Weightless Complete Coverage -peiteaine kolmessa uudessä sävyssä ja One & Done Complexion -voide. 

* PR-näytteitä / PR samples 

IMG_6229

3 kommenttia:

  1. Hui miten hyvänlaatuisia kuvia! Mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
  2. Ääääää ihana toi luomiväripaletti! mut liian kallis mun budjetille :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3