NYX NORDIC FACE AWARDS ENTRY

Te jotka seuraatte mua instassa, näitte jo varmaan mun osallistumisen sieltä. Tässä vielä kuitenkin pitkä versio tuosta lookista! 
Eli NYX järjestää vuosittain face awardsit jossa meikkaajat, kauneusvloggaajat kisaavat meikkilookein ja koko kisan päätteeksi valitaan voittaja, näin simppelisti selitettynä. Tänä vuonna NYX järjestää myös ihka ensimmäiset Nordic face awardsit, joihin päätin osallistua tällä lookilla.
Ja kuten kerroinkin teille, niin pääsin jatkoon ja kisaan ensimmäisessä haasteessa! Kiitos muuten kaikille onnitteluista <3 
Ensimmäinen haaste on aiheeltaan "Nordic tales" ja tuo video tullaan näkemään mun YouTube-kanavalla myöhemmin. Mä oon niin innoissani, etten osaa edes sitä kuvailla. Mun päässä pyörii niin paljon ideoita! Tää kisa on niin täydellinen tähän väliin, koska ensinnäkin mulla on viime aikoina ollut halua tehdä teille enemmän erikoisia meikkejä ja maskeerauksia. Tää kisa haastaa mua tekemään ja kokeilemaan erikoisia juttuja.  

Ja muuten oh no! Pyysitte haalintavideota noista NYXin jutuista ja kuvasin sen, mutta yks osa siitä videosta näyttää vioittuneen jotenkin. Yritän korjata sen jotenkin tai löytää jotain backuppia jostain!

// You who follow me on instagram probably saw my entry to the first NYX Nordic Face Awards. Here is the full version of that look!

IMG_4842
faceawards2
IMG_4797
faceawards

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3