MAKEUP TUTORIAL ★ LOOK W/ ZUII (VEGAN TIPS!)

IMG_0713
Saan silloin tällöin kysymyksiä vegaanisesta -, eläinystävällisestä - ja luonnollisesta kosmetiikasta. Nyt mulla on mahis esitellä teille Zuii. 
Zuii on luomusertifioitu ja tuotteiden valmistusaineista noin 95 % on luomua. Zuiilla on myös cruelty free sekä vegan friendly statukset. 
Tuotteiden valmistuksessa on käytetty kukkia, kuten luomujasmiinin ja luomuruusun kukkien nuppuja, luomukamomillan kukkien terälehtiä, ruusu-, manteli-, kehäkukka-, avokado- ja jojobaöljyä, appelsiinin kuoriöljyä, peltokortteen, nokkosen ja kuusaman kukkauutetta. Niissä on myös mineraaleja sekä muita kukka- ja kasviperäisiä ainesosia jotka hoitavat ihoa. 
Tuotteet eivät luonnollisestikaan sisällä säilöntäaineita, parabeeneja tai propyleeniglykolia. 

Suurin osa merkin tuotteista sopivat vegaaneille. Postauksen lopussa (muista scrollata myös alas katsomaan videotutoriaali!) on lista videolla näkyvistä tuotteista ja niiden perässä merkintä, sopiiko tuote vegaaneille. 
Jotkin Zuiin tuotteet sisältävät mehiläisvahaa, jonka takia ne eivät siis sovi vegaaneille. 

// Only finnish today, sorry! 

IMG_0722
IMG_0728
Mun omia suosikkeja on meikkipuuteri, punaisuutta häivyttävä cc-voide sekä luomiväri sävyssä Bronze. Näistä tulette varmasti kuulemaan vielä! Mun helmikuun suosikeissa oli esillä tuo meikkipuuteri, ja sieltä voi kurkkailla lisää tuosta.
Myös mun äiti on kovasti tykästynyt Zuiihin ja käyttää esimerkiksi Zuiin meikkivoidetta päivittäin. Se siis sopii todistetusti myös aikuisemmalle iholle. Se häivyttää ja peittää tehokkaasti äidin couperosa ihoa, mutta säilyttää ihon luonnollisen näköisenä eikä tee pakkelista lopputulosta. Se on kuulemma myös tosi kevyen tuntuinen kasvoilla. Mun iholle meikkivoide ei ehkä ollut se ihan sopivin tällä hetkellä, koska mulla on pintakuivuutta iholla sekä epäpuhtauksia, joihin se tuntui jäävän kiinni. Kokeilen kesäiholle tuota uudelleen, jolloin iho ei ole ihan kuivimmillaan. 
Kaikissa tuotteissa on miellyttävä tuoksu, kukkainen ja joissakin tuoksu on voimakkaampi ja toisissa taas kevyempi. Mun mielestä tuoksu on kuitenkin hyvin luonnollinen, eikä kuitenkaan niin voimakas että sitä tuntisi iholta tai se häiritsisi. Mua äklöttää helposti jos jossakin meikissä on keinotekoinen tuoksu. Luonnonkosmetiikassa on se plussa, että tuoksu on luonnollinen joten siksi se ei ärsytä nenää. 

Pigmenttiä on myös yllättävän paljon, vaikka kuulen usein sitä ettei luonnonkosmetiikassa ole tai siltä ei odoteta pigmenttiä. 
Käykää tsekkaamassa videolta lisää! ;)

IMG_0733
IMG_0758
Käytetyt tuotteet:

CC-Voide Mint (vegaani) (CLICK!)
Meikkivoide (vegaani paitsi sävyt Porcelain & Light Rose) (CLICK!)
Meikkipuuteri (vegaani) (CLICK!)
Kulmakynä (CLICK!)
Luomiväri Bronze (vegaani) (CLICK!)
Luomiväri Brownie (vegaani) (CLICK!)
Luomiväri Sunflower (vegaani) (CLICK!)
Vegan Mascara Earth (vegaani) (CLICK!)
Poskipuna Melon (CLICK!)
Hohdepuuteri Mango (vegaani) (CLICK!)
Huulipuna Brown Sugar (CLICK!)
Hulipuna Sugar Plum (CLICK!)


Postauksen tuotteet saatuja. Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

1 kommentti:

  1. Zuii on yksi lemppari meikkisarjoistani ja olen tykästynyt kovasti sen meikkipuuteriin. Sitä on helppo ja nopea käyttää ja ne on aikalailla avainsanoja mun meikkauksessa. Mulla on epäpuhdas iho, mutta en ole huomannut ongelmaa meikkivoiteen kanssa, tykkään siitä myös, etenkin jos haluan vähän keveämmän meikkipohjan.

    Oli aika hassua lukea, mitä sinun äitisi oli pitänyt meikkivoiteesta, koska kaikki täsmäsi meidän äitiin ('Pocahontakseen') täydellisesti! :D Äidillä on myös couperosa ja se on kehunnut paljon kyseistä meikkivoidetta, miten sillä saa suojattua ihoa, peittävyyttä, mutta luonnollisen näköisen lopputuloksen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3