H&M MOLTEN EYE PEN BLUE PLANET

IMG_6002
Hehkutin tässä postauksessa ostamaani H&M:n luomivärikynää. Nappasin sävyn Blue Planet, joka oli ehdottomasti upein muihin kyniin verrattuna. Hyllyssä taisi ehkä muistaakseni olla vielä vihreä luomivärikynä ja joitain muita sävyjä, mutta ne ei olleet näin hohtavia ja pigmenttisiä kuin tämä. Siis ooooooooo mikä hohto! Mulla loksahti henkkamaukassa leuka lattiaan, koska just tällainen sävy ei ole ihan tavallisin edullisemman kosmetiikan (7,99 €) parissa.
Kynä on ihan älyttömän pehmeä, mikä yllätti. Sitä on myös tosi helppo häivyttää ja näyttävä sininen smokey eye syntyy tosi nopeaan. Kestävyyskin on melkeinpä liian hyvä, koska käsi oli sininen vielä monen pesun jälkeen.  

// In my last makeup look -post I told that I bought Molten Eye Pen from H&M. I took shade "Blue Planet" which was sooooo gorgeous shimmer metallic bright blue! I fell in love right away. 
I think that this is not the most common shade in this price class (7,99 €). It's so pigmented, creamy, soft and easy to apply and blend. !!<3 

IMG_6009
blueplanet2
Ihana, eikös?

IMG_6042

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3