AVON NUDEMEIKKIHAASTE + ÄÄNESTYSLINKKI!


Osallistuin Avonin nudemeikkihaasteeseen, jossa oli tehtävänä luoda keväinen kevyt nudemeikki pelkästään Avonin tuotteilla. Pakko sanoa, että tämä oli mun ensikosketus Avoniin, sillä en oo aiemmin kokeillut kyseiseltä merkiltä juuri mitään. 
Pidin muutamista jutuista erityisen paljon. Eikä varmaan yllätä että suosikkini joita käytin tähän meikkiin oli mattaisia, eli mattainen meikkivoide, luomiväripaletti ja huulipuna. Mä rakastan mattaa! Mattaisilla luomiväreillä saa niin upeasti tuotua silmiä esiin varjostamalla.

Haasteeseen osallistui monta muuta kauneusbloggaajaa ja kaikki lookit voit nähdä Avonin Facebook-sivuilta. Äänestämään pääset TÄSTÄ !
Äänestäjien kesken arvotaan muuten huippuhyvä tuotepaketti, johon sisältyy HUIMA määrä bloggaajien käyttämiä tuotteita joilla voit luodan oman kevätmeikkisi. Mm. mun suosikit mattainen BB-voide ja huulipuna löytyvät paketista! 
Jos haluat antaa äänesi mulle niin kiitän. <3 Toivottavasti tykkäätte videosta. :) 
EDIT: Äänestyssovellus ei toiminut, joten linkki päivitetty toimivaksi. Äänestys tapahtuu nyt Avonin Facebook-sivun kuva-albumissa, jossa kilpailun kuvat ovat esillä.  

KÄYTETYT TUOTTEET
NutraEffects BB-voide
Magix Valokynä
Luxe Kivipuuteri
Perfect Eyebrow -setti 
Vedenkestävä luomiväripohja
True Color -luomiväripaletti Mocha Latte
Big & Multiplied -ripsiväri
Luxe Lavish aurinkopuuteri 
Luxe Temptation poskipuna Malva Bisote
https://www.facebook.com/Avonfi/app/1046832502040924/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3