VISITING IN MAKE UP STORE

IMG_4514
Vierailin perjantaina aamupäivästä Helsingin Make Up Store -liikkeessä. Liike on avattu vuoden 2015 lopussa ja jostain kumman syystä ei oo tullut käytyä tuolla aiemmin. Mutta hienoltahan nuo tilat näyttivät! Ihastelin sitä, miten jotkin tuotteet on laitettu todella kauniisti ja inspiroivasti esille.

Meitä oli muutama päässyt paikalle aamupäivän tapahtumaan ja tällaiset pienemmät tilaisuudet ja tapahtumat on joskus kivaa vaihtelua ja tosi rentouttavia. Kuultiin mm. lisää itse merkistä, hieman sen synnystä ja tietysti itse tuotteista. Pakkaukset ovat hiljattain saaneet uuden modernimman ja tyylikkään ulkomuodon, joka ainakin mun silmään näyttää todella paljon paremmalta! Make Up Storen entisissä luomivärien pakkauksissa mua on ärsyttänyt se, kun kansi lähtee helposti irti ja jotkin oli hieman heppoisia. Näissä uusissa ei pitäisi olla samaa ongelmaa. Itse tuotetta on kuulemma myös tullut lisää pakkauksen vaihtumisen myötä.
Make Up Storen meikkitaiteilija Ida näytti meille demon kulmakarvojen meikkauksesta sekä "strobaamisesta". Saatiinkin valita mukaan muutamat tuotteet demoihin liittyen. Hypisteltiin myös muutamia uutuuksia, joista mun on ehdottomasti vielä hankittava puuterimainen primer! Yllä olevan "mono" -lookin tuotteet on myös saatava. Muhun puri inspiskärpänen tuolla, joten odotan innolla että pääsen kirjoittelemaan teille MUSin tuotteista lisää! 

Mulla ei ollut kameraa nyt matkassa mukana, joten saatte katsella puhelinkuvia tällä kertaa. Hope you don't mind! ;) 

// Friday morning I was visiting in Make Up Store Helsinki. Shop is pretty new, so I haven't been there before. There looked very nice! Makeup artist Ida from Make Up Store showed us some demos about brows and strobing. We also got some goodies to try at home. I got so much inspiration that I can't wait to show those products for you! 
We also heard about new products and new packaging. I think that this new packaging looks so much better. It's stylish and modern. I have so long shopping list now, I have to get them all! 

IMG_4512
IMG_4505
IMG_4491
IMG_4493

2 kommenttia:

  1. Mullekin tuli tuosta käynnistä mieletön inspis, ja innostuin ekaa kertaa kesän jälkeen hohtavasta meikkipohjasta! :) Tänään myös piirtelin kulmat paljon tarkemmin kuin yleensä. Tapahtuma oli siis oikein onnistunut ^_^

    VastaaPoista
  2. Moi! Osaatko sanoa mitä hintaluokkaa esim. meikkivoiteet ovat tuolla? Ovatko tuotteet hinnoiltaan verrattavissa esim. Macin meikkeihin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3