MAKE UP STORE GLITTER ROCKET

IMG_0806
Oltiin edellisviikolla YouTube porukan kanssa risteilemässä ja meillä oli myös tilaisuus käydä piipahtamassa Tukholmassa. Tietysti Kauneustube tyttöjen kanssa käytiin pyhiinvaelluksella Sephorassa, josta muuten ostin jotakin kivaa Kat Von D:ltä, mutta siitä lisää myöhemmin! 
Sen lisäksi ostin Make Up Storelta glitterin, johon olen törmännyt harvemmin Suomessa, joten se oli nyt pakko saada mukaan. Kyseessä on siis Rocket -niminen glitter, jota oon kuolaillut jo niin pitkään. 
Se on vihertävän turkoosi, jossa on mukana hologrammisuutta. Eli se ei kuitenkaan ihan suoraan meikissä näytä vihreältä. Riippuu vähän mikä sävy sen alla on ja mitä glitterin vivahdetta haluaa korostaa. 
Make Up Storella oli kaikki tuotteet -20%, joten muistaakseni glitterille jäi hintaa euroissa noin 12 euroa. Eli ei ihan järkky hinta! Vielä mua jäi kalvaamaan ihana Hologram -glitter jonka Kauneusgurusi -Pauliina kotiutti. Se on hankintalistalla seuraavana! 

// Other week I was in cruise with our YouTube -group and we had a chance to go visit in Stockholm. Me and other beauty vloggers walked ofc straight to Sephora, and that what I bought from Kat Von D, I will show you later. 
But i bought this GORGEOUS glitter from Make Up Store and it's called "Rocket". I have want this for so long! It's kinda greenish turquoise and little bit holographic, so I think it's so unique and pretty! Next time I will buy Hologram glitter from Make Up Store, I have to get that too. 

IMG_0816
IMG_0818
IMG_0836

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3