LUMENE TRUE MYSTIC

IMG_6094
Lumenen True Mystic -ripsiväriä ja rajauskynää on viimeaikoina hehkutettu kovasti. Mä edelleen etsin sitä täydellistä tussimaista rajauskynää, joten kiinnostaa että oliskohan tässä aineksia täyttää tuo paikka? 
Pakko jo heti tähän alkuun mainita siitä, miten paljon Lumene on kehittynyt viimeaikoina. Ensinnäkin pakkauksista on tullut upeita ja mielenkiintoisia, sekä itse tuotteet ovat päivittyneet mukavasti nykypäivän trendeihin. Jes, peukku! 

Nimetön-111
True Mystic -ripsivärin sanotaan olevan uuden sukupolven Lumene-mascara. Sen runsaan koostumuksen luvataan antavan ripsille maksimaalista volyymia kietoutumalla jokaiseen ripseen. Ripsivärissä on mustaakin mustemmat Polar Night -pigmentit. Ripsivärin voidemainen vahakoostumus mahdollistaa ripsivärin kerrostamisen ilman että se paakkuuntuu. 

Silmänrajaustussin koostumus on nopeasti kuivuva, runsaspigmenttinen, tahraamaton ja vettä hylkivä. Se lupaa pitää silmämeikin siistinä koko päivän. Siinä on joustava ja kapea kärki, jolla voi tehdä monipuolisia rajauksia. 

Nimetön-333
Mun mielestä molemmat ovat kerrassaan hyviä ja helppokäyttöisiä tuotteita. Itseasiassa yllätyin miten helposti rajaustussista tuli tuotetta, eikä se ollut liian kuiva. Joissain tuotteissa olen huomannut sellaisen ikävän seikan, että kun lähdet tekemään rajausta luomivärin päälle, niin luomiväriä irtoaa niin paljon tussiin, ettei siitä lähde enää itse väriä irti. Tässä ei ollut sitä ongelmaa. Rajaus on musta, kuten pitääkin ja omaan mieleeni se oli myös mattainen. Mutta entäs se täydellinen rajaustussi? Hmm, en tiedä. Arkena käytän tätä mielelläni sen helppouden takia. Mutta voimakkaassa meikissä luulen kääntyväni sen kakkueyelinerin puoleen. 
Ripsiväri oli todella hyvä. Alemmasta kuvasta näette miten ripsiväriä on runsaasti, mutta lopputuloksena ei kuitenkaan ole hämähäkin koivet. Mulla on ripsarista myös toinen ekstrakappale ja luulen että otan sen mun meikkipakkiin.
 Se tavoittaa hyvin jokaisen ripsen, vaikka ihan ulkonurkan tyveen en saanut kunnolla tuotetta. Mutta toisaalta, melkein jokaisen ripsarin kanssa jossa on vähänkin isompi harja, on sama ongelma. Jos ripsarin haluaa aivan ripsien tyveen, sitä voi levittää esimerkiksi pienellä luomivärisiveltimellä. 

Kaikenkaikkiaan mun mielestä Lumene on tehnyt näiden kohdalla hyvää työtä. Mascara on Lumenen muista ripsareista ehdottomasti paras ja markettikosmetiikan puolella uskoisin että kärkipäässä. Sen on kehuttu sopivan myös herkille silmille. 

Nimetön-14
Nimetön-16
// Lumene have created new True Mystic mascara and tip eyeliner. These products have get a lot of hype lately, so I was wondering is here the best eyeliner what I have looking for. 
Firstly I have to say that Lumene have make a very good job with their new products, specially with the packaging. 
Mascara promise to give a full volume, and you can apply many layers without getting lumpy. Tip eyeliner is water resist, pigmented and it dries fast. 
I think these both are very good. I was surprised that eyeliner wasn't dry at all, because I have met too many dry ones lately... I think that I will use it as everyday makeup, but for stronger makeup I will choose a cake eyeliner. 
I think that these are definitely the best ones from Lumene's other mascaras or eyeliners. Probably also one of the bests in grocery store. 

PR-samples. 

3 kommenttia:

 1. Itse yllätyin kanssa kuinka hyvä toi ripsari oli :)

  VastaaPoista
 2. Pakko varmaan kokeilla tota ripsaria kun on niiiiin paljon kehuttu.
  Mun luotto tussirajauskynä on muuten Lumene Natural Coden, aivan huippu! <3

  VastaaPoista
 3. Ripsari on hyvä, rajaustussi ei kyllä ole kokopäivän kestävä, se oli pettymys. Väriä kyllä tuli loistavasti ja oli mukava käyttää, mutta kestävyys oli suuri pettymys.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3