LUMENE SPRING 2016

IMG_1387
Lumenelta tupsahtelee uutuuksia mukavaan tahtiin ja pakkausten ulkomuoto näyttää aina vain paremmalta.
Tällä kertaa Lumene tuo kauppoihin muutaman uuden huulikiillon, pari täysin uutta huuliöljyä sekä pari kausisuosikkia edelliseltä vuodelta. 
Arctic Sun Ihon sävyn heleyttäjä ja Arctic Sun Hohdearinkopuuteri palaavat siis kesäkaudeksi jälleen kauppoihin. Nestemäinen heleyttäjä tuo kasvoille auringon hehkua ja korostaa rusketusta. Sitä voi käyttää yksinään kasvojen korkeimpiin kohtiin, koko kasvoille tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Saatavilla on yksi sävy, joka sopii jokaiselle ihonsävylle. 
Mun yksi suosikki aurinkopuuteri kautta aikojen on Lumenen mattainen aurinkopuuteri ja erityisesti sen kaverina oon tykännyt tästä Hohdeaurinkopuuterista. Varsinkin viime kesänä näitä tuli sipaistua yhdessä päivettyneelle iholle. Tässä on yhdessä mattaisia ja shimmerisiä kohtia, joita voi levittää yhdessä tai pelkästään shimmeristä kohtaa korostuksiin.

// Lumene have launched much nice products lately. Now Lumene brings few new lip glosses, couple lip oils and couple season favorites from last year. 
Arctic Sun Skin Tone Perfector and Highlighter have been very popular last summer. Skin Tone Perfector brings radiant glow for your skin and you can use it alone for highest points of the face, whole face or mix it with a foundation. 
Highlighter have both, matte and shimmer spots. You can use them together on cheeks, chin, nose and  forehead or only shimmer spots for highest points of the face.

IMG_1392
IMG_1388
Huulikiilloista löytyy peräti kahdeksan uutta sävyä. Näistä mulle lähetettiin neljä. Sävyt vaihtelevat nudesta pinkkiin ja punaiseen. Pinkistä ja punaisesta tulee myös hieman väriä huulille. Koostumus näissä on tosi pehmeä ja näitä on miellyttävä käyttää. Huulikiillot eivät ole kovin tahmaisia, mikä on aina plussaa!
Huuliöljyt tuovat myöskin runsasta kiiltoa huulille, mutta ne tuntuvat vielä mukavemmilta huulilla kuin huulikiillot. Koostumus on vielä pehmeämpi ja tuntuma huulilla on melkein kuin niissä ei olisi mitään. Huuliöljyt sisältävät suomalaisen vadelman siemenöljyä, joka hoitaa huulia. Mä itse tykkään valita jonkin kevyen kiillon varsinkin voimakkaan tai värikkään silmämeikin kanssa, joten näistä öljyistä saa sen kiillon, mutta myös kevyen tunteen huulille.
Huuliöljyjä on kahdessa sävyssä. 

// There is even 8 new shades of lip glosses and I got 4 of them. Shades comes from nude to pink and red. From the pink one and the red one comes also little bit color for lips. They feels very soft on lips and they are not so sticky which is so nice!

Lip oils brings also rich shine for lips. And they are even more comfortable than lip glosses and even more softer. They feels almost like you don't have anything on your lips, but you still get the shine. Lip oils contains Finnish raspberries seed oil, which moisture your lips. 
There is two shades.

IMG_1414
100 Shine, 200 Dew, 01 Shimmer, 03 Dash, 04 Beam, 07 Reflection 

lumene

* Tuotteet lehdistönäytteitä. 

4 kommenttia:

 1. Ihania uutuuksia! Huuliöljyt kiinnostaa kovasti, koska keväällä kaikki kevyt ja kiiltävä toimii hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut käytössä tuo hohdeaurinkopuuteri läpi vuoden, sipaisen sitä aina vähän nassuun niin tulee kivaa hehkua :-) huuliöljyistä olen itse myös todella innoissani! Saataisiinko taas pian videota jostain upeasta meikistä (ehkä jotai freesiä keväistä..;))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin aina unohdan ton hohdeaurinkopuuterin talveksi ja kesällä havahdun että ai mulla oli tällainenkin ja käytän sit sitä koko ajan. :D Mutta pieni hehku vuoden ympäri piristää kivasti näinä harmaina päivinä! :)
   Joo mä oon itseasiassa kuvannut muutaman videon, mutta en oo ehtinyt editoimaan. Mut tulossa on, viime videosta on niiiiiin kauan!

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3