UD X GWEN STEFANI BLUSH PALETTE

gwen20
Jes, nyt pääsen näyttämään teille lähemmin tätä Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyönä tehtyä poskipunapalettia! Kuvia on jälleen jonkin verran, mutta en vaan voi sille mitään kun jostain innostun! Edellisestä postauksesta löytyy kuvat kokoelman huulipunista. 

Paletin ulkoasu on tyylikäs ja se tuntuu kädessä laadukkaalta. Mun omaa silmää miellyttää tosi paljon kuviointi, koska se on samaa aikaa tyylikäs ja elegantti, mutta myös erikoinen. Paletissa on suurehko peili mistä plussaa, ja paletissa on magneettikiinnitys josta myös pidän. 
Palettiin on yhdistetty aurinkopuuteri, hohdepuuteri sekä poskipunia, jotka sopivat jokaiseen ihon sävyyn. Olen lopettanut (ainakin toistaiseksi) itseruskettavien läträämisen, joten voi vaan olla kiitollinen että nämä menee myös vaaleahipiäisille. 
Mulla ei ole minkäänlaista aiempaa kokemusta Urban Decayn poskipunista, mutta näitä "Afterglow" poskipunia ja niiden koostumusta on kehuttu. UD:n omilla sivuilla ainakin lupailtiin kahdeksan tunnin pysyvyyttä.
Tykästyin tähän sen verran, ettei se luomiväripaletin missaaminenkaan enää haittaa (ainakaan kovin paljoa ;)).

// Yess, now I get to show you closely this Urban Decays Gwen Stefani blush palette! There is again a lot of pictures, but I got so excited! At previous post you can see pictures of lipsticks of this collection. 
There is a bronzer, highlighter and blushes in this palette, which fits for every skin tone. 
I haven't try before any of Urban Decays blushes, but these "Afterglow" blushes have get a lot of glory. 

f2
gwen14
Pigmenttiä näissä on kiitettävästi. Meikkailin Easyllä ja taisin ottaa innoissani krhm.. hieman liikaa tuotetta siveltimeen ja hupsis. Pigmenttiä riittäisi vaikka silmämeikin tekoon. Toinen sävy mitä olen ehtinyt käyttää on Angel. Se taas meni korostuksiin ja sillä sai todella nätin lopputuloksen aikaan. Mulle tulee siitä mieleen TheBalmin Mary Lou-Manizer, mutta Angel on persikkaisempi ja pronssisempi. Samankaltainen kultainen hohto kuitenkin. Muita en ole ehtinyt testailemaan kunnolla, kun olen täällä Norjassa tämän viikon. Paletti kuitenkin lähtee mukaan kouluun, joten siellä ainakin tulee kovaan testiin. 

Paletin kiinnostavimpia ainakin mulle ovat Lo-Fi ja OC. Lo-Fi siksi, että se on paletin ainut matta ja aurinkopuuteri. Voin kuvitella sen yhdistettynä keväisiin pastellin sävyisiin silmiin.  Varjostuksiin se ei sovi, sillä se on aivan liian lämpimän sävyinen. OC :stä oli todella hankala saada swatchia kuvatuksi, mutta voitte varmaan nähdä aavistuksen sitä duochrome -efektiä mikä siinä on. Sanoisin että se on persikkainen pinkillä, melkein sinertävän pinkillä hohteella. Ihana! 

// They're very pigmented. I tried shade "Easy" and I took way too much product on my brush, because I didn't have no idea how pigmented it was. I think these would be super on eye makeup too! Other shade what I've tried is "Angel" for highlights. It reminds me of Mary Lou-Manizer from TheBalm, but Angel is more peachy and bronzy. They have still a same kind golden glow! 
Most interested shades for me is a "Lo-Fi" and "OC". Lo-Fi is only one with a matt finish and only  bronzer, which I think will look so good with a pastel eye makeup. OC is gorgeous blush with duochrome effect, love it! 

Nimetön-1
Nimetön-2
Nimetön-3
Nimetön-4
Nimetön-5
Nimetön-6
w2
"Magic's in the makeup." Kyllä. <3 

* Tuote lehdistönäyte. Postaus ei ole maksettu mainos ja mielipiteet ovat täysin omiani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3