UD X GWEN LIPPIES

ud8
Lupasin esitellä teille paremmin Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyössä luotua kokoelmaa. Päätin jakaa postaukset osiin, koska kuvattaa ja kuvia on niin huima määrä. Tässä ekassa osassa näytän teille kuvat huulipunista. 
Gwen Stefanilla on upean räväkkä tyyli ja kun oli tiedossa että hän suunnittelee kokoelman Urban Decaylle, olin ihan älyttömän innoissani. Mulle ainakin tulee Gwenistä ekana mieleen hänen huulimeikkinsä. Eli Gwenin suunnittelemat huulipunat on pakko olla muuta kuin pliisua ja laimeaa. Kokoelman yhden nudepunan lisäksi väriä kyllä piisaa! UD:n omilta sivuilta bongasin tietoa, että tuotekehittelijät ovat viettäneet tunteja Gwenin kotona suunnittelemassa yhdessä tätä kokoelmaa ja nämä ovat Gwenin "must-have" punia. Tuotteiden paketointi on saanut inspiraationsa Gwenin rakastamasta graafisesta mustavalkoisesta kuvioinnista ja antiikkisen kullan yhdistelmästä. 

Jenkeissä punia tuli kokoelmassa 8 sävyä ja rajauskyniä 6. Suomeen huulipunia saapui 6 sävyä ja rajauskyniä 5. 
Sävy "714" on Urban Decaylla täyden uudenlainen puna, sillä se on lopputulokseltaan "mega matta" eli uusi koostumus, josta tulee intensiivisen mattainen lopputulos yhdellä vedolla. Se on myös mun suosikki, koska matta on jotain niin ihanaa. <3 

// On my last post I promised to show you guys these Gwen Stefani for Urban Decay lipsticks. I have to share these products for couple parts because I have sooo much pictures. In this first part I'm gonna show you Gwen's amazing lipsticks. 
First thing what comes on my mind when I think about Gwen Stefani, is her amazing lip makeup. So when I heard that she is gonna create own collection for UD, I was so excited. 
I read from Urban Decays site that product development team have spend many hours in Gwen's house and plan together every detail of this collection. Even packaging is inspired by her love of black n' white graphic prints and antique gold. 

My favorite lipstick is shade "714".  It is "mega matte" which is brand new finish in Urban Decays lipsticks. 

gwen
Ex-Girlfriend, 714, Firebird, Spiderweb, Wonderland, Rocksteady

Kokoelma sai täydennystä myös viidestä uudesta huultenrajauskynästä, jotka käyvät yhteen kokoelman huulipunien kanssa. Urban Decayn 24/7 pitkäkestoiset huultenrajauskynät sopivat teemaan, sillä esiintyvän artistin huulimeikin tulee kestää ja näyttää hyvältä. Myös kuluttajan on siis mahdollista saada pitkäkestoinen ja intensiivinen huulimeikki. Kynä on varsinkin näin "räikeissä" huulipunissa ihan must. Kynällä ensinnäkin rajataan huulet, mutta kynän voi levittää myös koko huulille jolloin se pohjustaa huulet huulipunalle. Vaikka huulipuna lähtisi kulumaan päivän aikana, niin rajauskynän ansiosta väri kyllä pysyy siitä huolimatta.  

Vinkki! Huulille voi laittaa samanaikaisesti useampia erisävyisiä punaisia rajauskyniä, jolloin lopputulos on eläväisempi ja mielenkiintoinen. 

// There is also 5 new lip liner, which goes together with the lipsticks. These 24/7 lip liners is perfect for this collection because lipstick have to last long and specially this bold colors, liner is very important. You can apply this liner all over of the lips, so it primes lips for the lipstick also. 

Tip! You can also use many different shades of lip liners at the same time. Then the result will be more alive and interesting! 

lp
Ex-Girlfriend, 714, Firebird, Wonderland, Rocksteady

s2
f20
Ex-Girlfriend

g17
t
714

g14
e1
Firebird 

s
a13
Spiderweb (ilman rajauskynää)
(this one came without lipliner) 

s4
a3
Wonderland

s8
a6
Rocksteady 

P.s. Viime postauksessa eräs lukija kysyi, että onko punat vegaanisia. Kävin kurkkimassa Urban Decayn sivuilla vegaanisia tuotteita (mä en edes tiennyt vegaanisista tuotteista, eli kiitos vinkistä!! <3), mutta nämä punat ei näyttäneet olevan siellä mukana. Jos jollain on parempaa tietoa niin kerrothan kommenteissa! :)

* Tuotteet lehdistönäytteitä. Postaus ei ole maksettu mainos ja mielipiteet ovat täysin omiani. 

4 kommenttia:

 1. Mä kävin myös itse asiassa kurkkaamassa, ovatko punat vegaanisia, kun muistin että UD:n sivuilla on erillinen vegan-osio, kiitos vielä maininnasta. :) Harmi ettei nämä sittenkään ole vegaanisia. Revolution-punista sen sijaan osa oli eläimettömiä. :)

  VastaaPoista
 2. Ai että nämä ovat niin nättejä sävyjä!! Harmi etä näitä melkein samoja sävyjä löytyy jo valikoimista etten voi edes sen takia itselleni sallia näiden ostoa! :D Ehkä selviän ilman... Ehkä.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs tuo Firebird eriväsyviseltä sun huulilla kun mitä ite oletin hylsyn ja swatchin perusteella :D Kaunis! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo ex-girlfriend on ihan unelmasävy! Lähti just Feeluniquelta tilaukseen! :)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3