LIVBOX | TAMMIKUU 2016

IMG_7332
Vuoden ensimmäistä boksia odottelin innolla. Tällä kertaa se pääsi kätösiini vähän myöhemmin kuin muille ja seurasin kuumeisesti postin seurantapalvelua. Boksi tuntui hyppivän lajittelukeskuksesta toiseen, mutta vihdoin joku kiikutti sen smarttiin. 
Boksin esittelypostausta viivytti vielä mun muuttosählingit ja netin puuttuminen. Jos vain luitte mun aiemmin kirjoittaman itkuvirren niin siinä vastaus hiljaisuuteen. 

Kurkataan nyt kuitenkin vihdoin tammikuun boksin sisältöön:

IMG_7331
SB12 Suuvesi - Suuveden ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus varmistaa ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Vaikuttavat aineet neutraloivat pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja turvallisesti ja tehokkaasti. Sisältää myös fluoria ja siksi hoitaa myös hampaita. (Ovh 15,90€ / 250ml, 19,90€ / 500ml sekä 39,90€ / 1000ml) Boksissa näytekoko.

Philosophy when hope is not enough seerumi - Öljytön seerumi sisältää peptidejä ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Ainutlaatuinen sekoitus antioksidantteja auttaa soluja palautumaan ja tekee ihosta kiinteämmän. Levitä 3-4 tippaa aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. (Ovh 43,50 € / 30 ml) Boksissa näytekoko.

Curtain Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer - Hiuspohjaan jätettävä pitkäkestoinen tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Sopii päivittäiseen käyttöön, ei rasvoita hiuksia. Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksen tehokosteuttajalle. (Ovh 14,90 € / 75 ml) Boksissa täysikokoinen tuote.

Lumene True Mystic Precise Tip Silmänrajaustussi - Sopii taianomaisen tarkan ja intensiivisen, viettelevän rajauksen luomiseen. Sen joustavalla, kapealla kärjellä voit luoda rajauksia monipuolisesti aina elegantin luonnollisesta dramaattiseen ja näyttävään. Runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus pitää rajauksen virheettömänä ja siistinä koko päivän. Saatavilla kaksi sävyä: musta ja ruskea. (Ovh 12,90 € / 1 ml) Boksissa täysikokoinen tuote. 

Herbina Energy Boost kuorintavoide - Kuorintavoide kirkastaa kasvojen ihoa tehden siitä raikkaan ja pehmeän. Virkistävä C-vitamiinipitoinen tyrnimehu, E-vitamiini ja appelsiininkukkavesi luovat uniikin alustan tälle dermatologisesti testatulle kuorinnalle. Kasvipohjaiset kuorivat rakeet poistavat kasvojen iholle kertyneet epäpuhtaudet hellävaraisesti. (Ovh n. 6 € / 75 ml) 

Ekstrana boksista löytyi Anyday Dry roasted nut selection sekä Ravintolisänäyte. 

Tässä boksissa oli selvästi keskitytty kehon hyvinvointiin ja jotain sellaista oli odotettavissa kylmään talveen. Mä tykkään saada boksista käytännöllisiä tuotteita, mutta suuvesi ei ehkä ihan ollut mieleen kun hammastahnaakin on tullut viimeaikoina. Kiva että ravintolisä ja pähkinät olivat boksissa ekstrana. Pähkinät on syöty jo ajat sitten ja todella hyviä esimerkiksi välipalana. Cutrinin hiuspohjan tehokosteuttaja on varmasti suuri apu monille näillä paukkupakkasilla. Mun hiuspohja on taas rasvoittuvampaa sorttia, eli mulle ei ihan paras, mutta kokeilen varmasti. Tuon ei pitäisi rasvoittaa hiuksia, niin ei kai siitä kosteutuksesta haittaakaan ole. Philosophyn näytteen taisin jo antaa mun äidille testattavaksi ja samoin eteenpäin menee myös Herbinan kuorintavoide. Mun iho tuskin kestää juuri nyt kuorintoja. Plussaa kuitenkin kasvipohjaisista rakeista! 
Lumenen silmänrajaustussi on täydellinen. Siis aivan paras. Olen kokeillut sitä aiemmin ja ihanaa että boksista tuli toinen. Siitä tulossa postausta asap! 

On se boksi kiva yllätys kuukaudesta toiseen, tuli sieltä sitten mitä vain. Eikä edes tarvitse odottaa enää kauaa kun helmikuun boksit saapuu! 
Mitä te piditte boksista? :) 

1 kommentti:

  1. Mä en enää tilaa boksia, mutta kaipaan kyllä sitä yllätyksen tunnetta, kun boksin avaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3