FOLLOW ME ☆ L´ORÉAL LANSEERAUSTILAISUUS

Nimetön-2
Kävin viime viikolla L´Oréalin lanseeraustilaisuudessa, joka sijaitsi ihanassa Sunn -ravintolassa Senaatintorilla. Oli kiva käydä kuulemassa merkin uusista tuotteista ja trendeistä ja hipsiä siitä koululle täynnä inspistä. Saatiin tilaisuudessa myös todella maistuva lounas, joten ei tyhjin vatsoinkaan tarvinnut lähteä opiskelemaan. Nam. 

L´Oréal lanseerasi uuden Nude Cushion meikkivoiteen, joka onkin tuttu muilta merkeiltä ja on tällä hetkellä suuri trendi maailmalla. Laitan teille parempaa kuvaa ja arviota meikkivoiteesta myöhemmin. Mutta niille joille meikkivoide on täysin tuntematon, niin se on siis rasia, jonka sisällä on tyyny josta "painamalla" irtoaa meikkivoide vippaan ja sen voi taputella kasvoille. Pidin kovasti tästä ja jopa paukkupakkasilla tai kovassa lumisateessa meikkipohja on pysynyt hyvänä. Mutta tosiaan tuosta lisää hieman myöhemmin! 

Nimetön-1
L´Oréal lanseerasi myös uuden mascaran False Lash Wings Sculpt sekä kulmakarvatuotteen Brow Artist Sculpt. 
Mascaran harja on jännän näköinen uudistus, joka lupaa tavoittaa aivan ripsien tyven ja tuoda väriä niihin pienempiinkin ripsiin. Se tuo myös ripsiin nimensäkin mukaisesti pituutta. 
Kulmakarvageelissäkin on melkoinen uudistus, eli tällä yhdellä samalla tuotteella saa täytettyä harvoja kulmakarvoja ja harjata ne paikoilleen. Näistä tulossa oma postauksensa asap, jossa kerron teille lisää!

Näiden lisäksi lanseerattiin kaksi huulipunapalettia, tummempi sävy Brow Artist Sculptista ja peräti 20 uutta kynsilakkasävyä. Näitä ei ollut vielä esillä tilaisuudessa, mutta näytteet pitäisi saapua postissa myöhemmin joten pääsen kertomaan myös niistä mielipiteeni teille. Huulipunapaleteista mulla on kovat odotukset ja uskon että ne tulevat olemaan ihan mahtavia. Toivottavasti näin on, sillä aion laittaa ne ehdottomasti mun meikkipakkiin. Näytän peukkua näille uutuuksille, koska esimerkiksi paletille jossa on kerralla monta punasävyä, on käyttöä ja varsinkin kun sen saa jokainen helposti ostettua kaupasta! 

Nimetön-3

1 kommentti:

  1. Harmittaa kun en päässyt tulemaan paikalle. Näytti niin ihanalta tilaisuudelta ja mielenkiinnolla odotan tuotteita. Tuo Eiffeltorni on ihana, itsellä samanlainen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3