L´ORÉAL FALSE LASH WINGS SCULPT

IMG_7768
Sain L´Oréalin lanseeraustilaisuudesta kotiinviemisiksi False Lash Wings Sculpt -maskaran kokeiluun. Nyt on ripsari testailtu ja tästä taisi syntyä kunnon rakkaussuhde! 
Muuten L´Oréalin ripsivärit on mulle aika vieraita, mutta pienen googlettelun jälkeen selvisi että tästä taitaa olla aikaisempi versio ja tämä Sculpt on siitä uudempi versio? Teininä käytin monen monta vuotta Double Extension -ripsaria ja nimenomaan sitä valko-punaisessa pakkauksessa olevaa. Se oli ihan lyömätön, mutta sen jälkeen uutuusripsarit ja niiden kokeilu on mennyt multa ihan ohi. 
Vertailla tätä en siis osaa muihin merkin ripsiväreihin, mutta kun oikein hyvä ripsari tulee eteen niin kyllä sen tunnistaa. 

IMG_7777
Maskaran harja on siis uutta muotoilua ja se näyttää varsinkin sivulta katsottuna aika jännältä. Se nappaa harjan keskiosaan hyvin väriä, jossa sijaitsevat pienen pienet lyhyet harjakset, jotka ovat tämän tuotteen se salaisuus. Pikkuiset harjakset tavoittavat pienimmätkin ripset ja vievät värin aivan ripsien tyveen. Tässä on myös se etu, että nuo pienet "pistemäiset" tai "piikkimäiset" harjakset tekevät samalla tightliningia eli tuo väriä ripsien väleihin. 
Nimetön-1
False Lash Wings Sculpt tuo ihan älyttömästi lisää pituutta! Nimensäkin mukaisesti. 
Alla olevasta kuvasta voitte vertailla tuota huimaa muutosta. Ensinnäkin mun vaaleat ripset saavat väriä, mutta tulihan sinne sitä pituuttakin reippaasti. 

Ripsarista tulee tosi helposti väriä ja massaa, eikä sitä tarvitse montaa kerrosta sutia. Mä tykkään hieman paksummista ripsistä, varsinkin silloin kun mun meikkiä ei katsota läheltä niin massiiviset ripset on tosi jees. Mutta jos haluaa hentoisen lopputuloksen ja pelkää ripsien pakkuuntumista, niin yksi harjanveto riittää paremmin kuin hyvin. 

mascara
IMG_8212

2 kommenttia:

 1. mitä mieltä olet että loreal käyttää phmb eli polyheksamenyleenibiguanidia, eli jo vuosisteen kieleetyä ainesosaa micellivedessään? jonka epäillään aiheuttavan syöpää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää etten ole perehtynyt tuohon asiaan hirveän hyvin. Ainakaan vielä, täytyy käydä tutkimassa lisää.
   Olen jostain kuitenkin ymmärtänyt, ettei uusimmissa tuotteissa sitä enää käytetä eikä kovin yleisesti meikeissä, kuten just näissä ripsareissa?
   Mutta jos syöpäriski pitää paikkaansa, niin tottakai asia tulisi ottaa vakavasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3