HELLOU!

Onko täällä vielä joku? Toivottavasti on! :)

Kuten tiedätte, niin mun maskeerauskoulu alkoi tällä viikolla ja täytyy sanoa että tykkään ihan superisti! Mietin just että miten kiva on kuunnella koulussa kerrankin sellasista asioista mistä on vaan että "kertokaa lisää!". Mun aiemmissa opinnoissa ei ole ainakaan tollasta tiedonnälkää tullut vastaan. 
No, anyways, mullahan ei koskaan käy niin että kaikki menisi ihan nappiin ja täydellisesti.. Eli kun koulun puolella kaikki on hyvin, niin muut jutut meneekin sitten ihan pyllylleen.

Lähdettiin muuttamaan mun tavaroita viime sunnuntaina mun uuteen kämppään Helsinkiin ja kun ehdittiin ajella hetki motaria niin eiköhän se meidän vuokrapaku sitten hajonnut siihen.. Eikun takaisin Turkuun ja maanantaina en siis vielä päässyt kouluun. Tiistaina lähdettiin pikkuautolla viemään joitain tavaroita jotka kyytiin mahtui ja päätin koulun jälkeen jäädä Helsinkiin yöksi. Ajattelin että selviän ilman sänkyä tai muita huonekaluja jonkin aikaa (ne kamat on siis vieläkin siinä koslassa) mutta olihan se aika karua könöttää tyhjässä kämpässä petarin ja muutaman pahvilaatikon kanssa. Sitten vielä tajusin etten saa nettiä asennettua. Herran jestas, miten nykypäivänä ihmisen koko elämä menee ihan sekasin ilman nettiä! 
Eipä siinä, oli pirun kylmäkin vaikka nukuin kollaripaidalla, fleecetakilla, viltillä ja peitolla. Että ei tää Helsinki elämä kauheen hyvin ole lähtenyt käyntiin pakko myöntää. 

Tällä hetkellä istun junassa nokka kohti Turkua ja ikionnellinen wifistä ja siitä että saan olla KOTONA viikonlopun. On se oma koti vaan paras paikka. Harkitsen jo vakavasti, että matkustan Turusta junalla kouluun päivittäin. Mun huonekalut ei ole Helsingissä varmaan vuodenkaan päästä.. 

Aion ainakin pyhittää koko viikonlopun koneella ololle ja postauksien tekemiselle! *sydänsilmäinen emoji*

Mitä teille kuuluu? :) 


1 kommentti:

  1. Apua, sulle on kyllä sattunut ja tapahtunut! :D Toivottavasti muutto tulee menemään lopulta hyvin! Ootan innolla kouluun liittyviä postauksia, kiva että oot tykännyt! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3