ELEVEN.FI

IMG_5350 kopio
Joko kuulitte, että ruotsalainen kauneuden verkkokauppa eleven.fi avasi oman sivustonsa myös meille suomalaisille? elevenistä löytää satoja tuotemerkkejä ja tuhansia tuotteita, joista myös mä löysin muutaman kiinnostavan tuotteen. 
Näiden seuraavien tuotteiden lisäksi bongasin kivoja tuotteita esimerkiksi the Balmilta, PÜRmineralsilta, .FÄRGiltä, Revlonilta ja Anastasialta, joita pitää varmasti vielä tilailla myöhemmin. 

e
Bdellium Tools siveltimistä halusin ehdottomasti testata jotain, joten päädyin tähän 777 -siveltimeen. Olen ihaillut näitä vaikka miten pitkään joistain ruotsalaisista blogeista, koska sivellinten vihreä väri on niin mun mieleen. 
Jos olette käyneet elevenillä kurkkimassa Bdellium Toolsin valikoimaa, niin huomaatte että merkillä on erinäköisiä ja -värisiä siveltimiä. Pinkit, keltaiset ja nämä vihreät siveltimet ovat tehty täysin vegaanisista harjaksista ja varsi on valmistettu bambusta, joten siveltimet ovat ekoystävällisiä. Vegaanisten siveltimien lisäksi valikoimissa on siveltimiä, joiden harjakset ovat kokonaan tehty eläinten karvasta tai niitä on lisätty osittain synteettisten harjaksien joukkoon. Bdellium Tools käyttää ponin tai vuohen karvaa siveltimissään ja lupaa, ettei käytä ollenkaan eksoottisten eläinten karvaa, eikä vahingoita eläimiä. 
Päädyin siis synteettiseen siveltimeen, koska ostan vegaanisia tuotteita mielelläni aina kun siihen on mahdollisuus ja synteettiset siveltimet ovat nykypäivänä todella laadukkaita. Tähän 777 siveltimeen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja olen käyttänyt sitä nenän varjostukseen ja silmämeikin häivytykseen. Luulen että tilailen näitä lisää koulua varten! 

Bdellium Toolsin valikoimaan pääset tästä

IMG_5376 kopio
e-2
Paris Berlinin tuotteet ovat nousseet monessa blogissa esille ja kiinnostus heräsi näihin heti. Varsinkin La Poudre De Comete, eli näin suomalaisittain "komeettapuuteri" oli pakko saada. 
Käytin mm. tässä postauksessa tätä pigmenttiä. 

Tätä voi käyttää esimerkiksi kuivana taputeltuna luomivärin päälle tai jos haluaa intensiivisemmän lopputuloksen, voi tätä käyttää kostealla siveltimellä. Mustan rajauksen päällä tämä on aivan ihana!
Jostain syystä en elevenin suomenkieliseltä sivulta löytänyt Paris Berliniä, mutta linkkaan tuotteen asap tähän, kun sen löydän!

e-3
elevenillä on myös todella hyvä valikoima NYXin tuotteita. Halusin kokeilla paljon kehuttua Epic Black Mousse Lineria, mutta petyin ehkä hieman, sillä se oli vähän kuivempaa mitä odotin. Sanasta "mousse" tulee mieleen pehmeä koostumus johon sivellin uppoaa kevyesti ja se levittyy helposti. Kuivahko koostumus harmittaa, koska tämä oli siis todella mustaa, mistä plussaa. Ehkä kokeilen tätä vielä kosteahkolla siveltimellä, jos se menisi paremmin.

e-4
Whiii, tästä oon niin innoissani! NYXin Macaron Lippies huulipunat on ollut iät ja ajat ostoslistalla ja nyt testiin pääsi sävy Black Sesame. Jänskäsin vähän tämän pigmenttisyyttä, koska kuulemma Macaron Lippies punien pigmenttisyys vaihtelee, mutta tämä ainakin on ihan huippu. 
Black Sesame on myös todella monikäyttöinen, koska sen sävyä on helppo muunnella muilla huulipunilla. Esimerkiksi tämä lisättynä liilan tai ruskean huulipunan päälle, muuntaa sävystä tosi kivan. 
Tässä postauksessa näette punan huulilla! 

Kaikenkaikkiaan kokemus verkkokaupasta on hyvä. Paketti tuli nopeasti ja elevenin sivuilla lukeekin, että tilaus lähetetään arkisin vuorokaudessa ja postikulut ovat yli 50 euron tilaukseen ilmaiset. Muuten tilauksen toimituskulut ovat Suomeen toimitettuna 4,50 euroa tilauksen painosta riippumatta. 


* Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

2 kommenttia:

  1. Etkö ilmoita erikseen tradetroublerlinkeistä blogissasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kyllä ilmoitan postauksen lopussa normaaliin tapaan, mutta joskus se unohtuu kuten tästä postauksesta näköjään. Korjataan.

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3