BASICS - CLIP ON EXTENSIONS


Sain mahdollisuuden tilata chloes.fi :ltä haluamani klipsipidennykset sekä kätsyn säilytyspussukan ja henkarin niille. Laitan teille linkit tekstin loppuun jos haluatte käydä tsekkaamassa Chloesin pidennykset.
Kuten videolla sanoin, pidennykset ei ihan mene yhteen mun oman hiusvärin kanssa. Hiukset jotka tilasin, oli ensin blondit jotka sävytin liilalla ja taas mun hiusvärin vaihtuessa värjäsin hiukset mustaksi. Mustan pohjalle jäi hieman sinertävää sävyä. 

Pidennykset on 100% aitoa hiusta, joten niitä voi pestä, suoristaa ja kihartaa. Niitä voi myös siis värjätä, mutta värjäämisen kanssa on syytä olla todella varovainen ja tehdä se omalla vastuulla! 
Yhdessä pakkauksessa oli ihan super paljon hiusta (huomaatte varmaan videolla miten paksut hiuksista tuli!) eikä juurikaan ohentunut mun värikäsittelystä.
Kirjoitan kuitenkin vielä myöhemmin enemmän pidennysten värjäämisestä. 

Huomasitte varmaan myös, että videolla mun jakaukset ei ollut ihan viivottimella tehty! Mun mielestä jakausten siisteydellä ei ole niinkään väliä, mutta kannattaa käyttää peruutuspeiliä apuna ja vaikka jakauskampaa jos haluaa.
Mulla ei kuvatessa ollut peiliin mahista, mutta käyttäkää sitä! :) 

Tässä vielä tarkempaa tietoa hiuksista:

Paketti sisältää: 
140 grammaa jaettuna 8 erikokoiselle osalle jotka ovat valmiit käytettäväksi sekä säilytyslokero. Klipsit ovat valmiiksi ommeltuna kiinni hiuksiin. Osiot ovat eri kokoiset ja mahdollistavat monet eri kampaukset ja tyylit.

Yksityiskohdat:
Chloe's klipsipidennykset ovat 50-52cm pitkät ja ne painavat 140 grammaa. Paketti koostuu 8 osiosta ja osioiden yksityiskohdat ovat:

1 osa joka on 23cm leveä ja sisältää 4 klipsiä.
1 osa joka on 17cm leveä ja sisältää 3 klipsiä. 
2 osaa jotka jotka ovat 15cm leveät ja sisältää 3 klipsiä. 
2 osaa jotka ovat 10cm leveät ja sisältävät 2 klipsiä.
2 osaa jotka ovat 3cm leveät ja sisältävät yhden klipsin. 

Tilauksesta vielä sen verran, että tilaus tuli nopeasti ja hyvin pakattuna perille! Hiukset oli söpössä vaaleanpunaisessa laatikossa ja vielä sen sisässä pienessä pussukassa turvassa. Plussaa antaisin siitä, että paketissa oli yksi testiosio josta sai kokeilla miltä hiukset tuntuvat ja näyttävät jne. Joten jos yhden osion perusteella hiukset tuntuvat vääränlaisilta, voi ne lähettää takaisin. Huom! Jos kaikki hiukset ovat avattu paketistaan, niitä ei voi enää palauttaa! 

Chloes.fi :n pidennysvalikoimaan pääset TÄSTÄ.
Pidennysten säilytyspussukkaan ja henkariin pääset TÄSTÄ.

IMG_2501

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3