THEBALM BALM VOYAGE VOL II

IMG_2919

TheBalmin Balm Voyage Vol II -paletilla tehtyjä meikkejä olettekin jo nähneet täällä pariin otteeseen, mutta lupasin esitellä itse paletin vielä lähemmin!
Paletti on ensinnäkin älyttömän söpö matkustus teemallaan ja siihen tarkoitukseen tosi kätevä. Sillä hoituu silmämeikki, poskipuna, varjostus, korostus ja huulimeikki reissun päällä, joten hirveän paljon purkkeja ja puteleja ei tarvitse mukaan kun tämä on mukana. Onneksi. Monesti kun lähden johonkin, minne otan mukaan meikeistä muutakin kun huulipunan ja ripsientaivuttajan, niin on Balm Voyage kakkonen löytänyt laukkuun. Se onkin ollut aina tosi ärsyttävää matkalle lähtiessä, että muistettavia juttuja on miljoona ja niistä unohtuu kotiin puolet. "Tarvitsen tuon poskipunan. No tuossa paletissa on tosi kiva korostussävy ja tuossa paletissa taas kiva varjostusväri." Tämän sävyt osui ja upposi niin lujaa, että nyt otan mukaan vain tämän.

Kotonakin ollessa tätä olen käyttänyt aika ahkeraan. Korostussävy "Kuwakaribisha" näyttää ihan super hyvältä poskipäillä sekä poskipuna "Dobrodošli" on myös paletin parhautta.
Huulipunia voi myös käyttää poskipunana! Ne olivat yllättävän pigmenttisiä ja olin helpottunut, ettei kyse ollut surkeista huulikiilloista vaan näitä tulee oikeasti käytettyä.

Huomasittehan muuten, että paletissa lukee "Tervetuloa" ? ;)

balmvoyage

balmvoyage2

balmvoyage3

1 kommentti:

  1. Tää on ihan huippupaletti, itse tilasin tän theBalmin omasta verkkokaupasta silloin, kun palettia ei ollut vielä eurooppalaisissa verkkokaupoissa. Viimeistään tuo "Tervetuoa" sulatti mun sydämen. Tilasin tämän juurikin matkuskäyttöön, niin viikonloppureissuille kuin ihan matkoillekin. Mun mielestä tämä on kokoinasuutena parempi kuin ensimmäinen Balm Voyage ja tämä korvaa todella monta tuotetta matkalle lähdettäessä. Myös salikassiin paletti mahtuu mainiosti, vaikka harvemmin tulee salin jälkeen meikkailtua, koska yleensä käyn siellä illalla... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3