NAILS | JET SETTER FOR NYE

IMG_5995 kopio
Isadoralla on aina niin kauniita kynsilakkoja! Isadoran Golden Edition -juhlakokoelmassa tuli mukana upea Holographic Nails -kynsilakka sävyssä Jet Setter. Lakka tuo kynsille aivan ihanan sädehtivän pinnan, joka oli itseasiassa ihan älyttömän hankalaa vangita kuviin. Kun kynsiin osuu juuri hyvä valo, niin kimallus on upea. 
Käsi ylös jos vihaat glitterlakan poistamista! Mun käsi nousee samantien. Onneksi Isadoralta löytyy myös glitterlakan poistamiseen helppo ratkaisu. Peel Off Base -aluslakka levitetään kynnelle ennen glitterlakkaa ja annetaan kuivua 5 minuuttia. Jos ja kun haluaa glitterlakasta eroon, voi aluslakan ansiosta sen vaan "vetää" pois. Kätsyä! 

/ Isadora have always so pretty nail polishes! Isadoras Golden Edition collection included gorgeous Holographic Nails -nail polish in shade Jet Setter. It makes beautiful sparkling finish on nails, which was actually difficult capture on pictures. 
Hands up if you hate remove glitter nail polishes! Luckily Isadora have easy solution for removing glitter from nails. You can apply Peel Off Base coat on the nail before glitter and let it dry for 5 minutes. When you want to remove your glitter nail polish, you can just "pull" it off from the nails. Simple! 

IMG_6009 kopio
Nimetön-2
IMG_6065 kopio
IMG_6076 kopio
IMG_6077 kopio

2 kommenttia:

  1. Tuo pohjalakka on vähän liiankin tehokasta. Olen monesti menettänyt hermoni sen kanssa kun kynnet ovat irronneet jo ennen juhlapaikalle menoa. Näin kävi myös eilen ja päätin irrottaa kaikki kynnet kun niistä puolet oli enää jäljellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun äidille kävi myös samoin tuon kanssa, että lähti tosi tehokkaasti mutta mun kynsissä pysyi tosi lujaa! Voi olla että mun rakennekynsien pinta jämäyttää sen aluslakan jotenkin.. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3