NEW YEAR MAKEUP LOOK

IMG_6327
Huh, taas on vuosi mennyt ihan hurjaa vauhtia ja hassua että huomenna jo juhlitaan uutta vuotta! Tein  teille yhden uuden vuoden meikin, josta toivon teidän saavan inspistä jos juhlameikkiä ei ole vielä valittu! Mä tekisin varmasti tämän jos johonkin lähtisin juhlimaan, mutta taidan tänä(kin) vuonna olla vaan kotona. 
Jotkut pidempään lukijana olleet varmaan muistavat, että meidän Niilo oli polvileikkauksessa viime uudenvuodenaattona. Mulla on ollut koko vuoden sellanen fiilis, että myös nyt sattuu jotakin ettei mun kannata tehdä mitään suunnitelmia. Viimeksi vuoden vaihtuminen oli hirvittävän rankka kokemus niin kissalle kuin myös hoitajalle, kun toinen huutaa sohvan alla kivusta ja lääkkeistä ja hoitaja taas itkee kauhuissaan sohvan päällä. Onneksi en niitä suunnitelmia tehnyt, sillä eilen taas mentiin lääkäriin ja sanon vain, että mun pitäisi ryhtyä joskus ennustajaksi. Maalailin jo piruja seinille, mutta onneksi Niilon tilanne ei ollut niin paha kuin viime vuonna. Polvet vaikuttaa yllättävän hyviltä (huh), mutta selkä on todella kipeä, joko ihan nikamista saakka tai lihaksista. Luojan kiitos, ettei sentään leikkaus ole edessä, mutta pientä hoitoa meidän selkävaivainen silti kaipaa. Nyt kipulääkettä ja myöhemmin aloitetaan laserhoidot. Niin ja nyt alkaa myös dieetti ja kun tuosta huimasta kymmenestä ja puolesta kilosta alkaa painoa tippumaan, pitäisi senkin jo auttaa vaivoihin. Niilo kesäkuntoon 2016! 

pohja/base: 

Lumene Moisturizing primer
Lumene Nude Perfection foundation
NYX HD concealer
Lily Lolo Finishing Powder
Smashbox Contour kit
Makiash Highlighter

silmät/eyes:

Urban Decay Primer potion
Morphe Brushes 35S palette
Isadora Brow & Lash glitter gel
Isadora Kajal black
Amazing Shine lashes

huulet/lips:

Lumene True Color 1 Valon Leikki
Isadora Multi vitamin lipgloss Lychee 

Nimetön-2
IMG_6373
IMG_6261
Nimetön-3

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis! Oispa mahtia joskus päästä sun meikattavaksi.. :)

  VastaaPoista
 2. herran jumala sun kissas on iso :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aikamoinen möllikkä. :D Toki siinä on jonkin verran ylipainoa mutta normaalipainoisena hän ois silti sellanen 7 kiloa eli ihan potra poika..

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3