MAKEUP FROM ELLOS.FI

IMG_5192
Elloksen kosmetiikkavalikoima on mennyt ainakin multa tässä viimeaikoina tai vuosina aivan ohi ja en ehkä edes juuri tajunnut käydä läpi mitä valikoimista löytyykään. Lopulta kiinnostavia tuotteita oli monia ja jälleen monia. Hyvänä esimerkkinä Makiashin tuotteet, joista olen kuullut pelkkää hyvää ja siksi halunnut niitä testailla. Lisäksi Ellos lanseerasi juuri hiljattain oman sarjansa kosmetiikkaa, jota pitää myös jossain vaiheessa laittaa tilaukseen. 

Ps. Yleensä otan AINA tuotteista kuvat ennen käyttöä, mutta nyt kuville kävi kalpaten ja ehdin jo innolla tunkea näppini näihin ennen kuin otin uudet kuvat.. 

IMG_5227
Hassua mutta totta, en ole koskaan kokeillut Wet n' Wildin luomivärejä joten nyt jos koskaan halusin kokeilla. Laitoin tilaukseen Comfort Zone paletin, jossa on kauniit maanläheiset sävyt. Varsinkin yksi sävy on aivan ihana ja todella erikoinen, nimittäin sinertävän ruskea sävy oikeassa alanurkassa. 
Värit ovat yllättävän pigmenttisiä ja levittyvät hyvin siihen nähden miten edullinen paletti on. Suosittelen tätä ehdottomasti varsinkin vihreä- tai ruskeasilmäisille tämän sävymaailman perusteella, jos haluaa korostaa silmiensä väriä. 

Hinta 9,90 € ja palettiin pääset tästä.

IMG_5238
Nimetön-2
Tilaukseen lähti myös pari eyelineria, koska niitä nyt tarvitsee aina. Tummansininen rajaus on ollut hakusessa ja Ellokselta bongasin Isadoran upean Navy Blue rajauksen. Kannattaa kokeilla tummansinistä rajausta, jos haluat värillisen rajauksen mutta esimerkiksi keltainen olisi jo "too much". Tummansininen on erinomainen valinta sini- ja ruskeasilmäisille. Jotkut teistä ehkäpä muistaa, että käytin tätä glitterrajauksen tekoon, sillä hopea glitter sopii täydellisesti yhteen sinisen kanssa.

Hinta 12,90 €. Tuotteeseen pääset tästä. 

Toinen valitsemani rajaus oli Makiash -merkiltä, joka oli mulle täysin vieras. Makiashin Perfection Liner sävyssä Jet Black näytti todella lupaavalta ohuen kärkensä ansiosta ja oli käytössäkin toimiva. Törmään usein tussimaisiin eyelinereihin, joiden kärjestä ei irtoa juuri väriä, minkä takia niillä on ollut vaikeaa tehdä pikkutarkkaa työtä. Tällä olen kuitenkin pystynyt tekemään rajauksen siivestä sekä sisänurkasta tasaisen ja tarkan. 

Hinta 16,90 €. Tuotteeseen pääset tästä. 

IMG_5208
Lisää mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia Makiashilta! Merkin luomivärit herättivät kiinnostukseni, joten päätin kokeilla Eyeshadow Trioa sävyssä Cold Passion. Tiedätte että rakastan lilaa joten sävyvalinta oli aika selvä. 
Omasta mielestäni pigmenttiä olisi saanut olla vähän enemmän ja "jauhoisuutta" taas vähän vähemmän. Uskoisin että sellaiselle, joka mielellään tekee kevyemmän meikin eikä vaadi supersuper pigmenttiä luomiväreiltään, voisi tämä toimia. Värit ovat kuitenkin upeita ja varsinkin keskimmäisellä sävyllä saisi upean luumuisen smokey eyen. 

Hinta 22,90 €. Tuotteeseen pääset tästä

Vielä toinen Makiashin tuote ja josta pidin paljon, oli Highlighter (swatch-kuvassa oikealla). Se taas oli  mukavan pigmenttinen ja siinä on kaunis lämmin hohto. Hohdepuuterilla voi siis tuoda kasvojen korkeimpiin kohtiin kuulautta, kuten poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaarelle. 

Hinta 19,90 €. Tuotteeseen pääset tästä

IMG_5217
Nimetön-1
Innostuin kunnolla Makiashista. Testiin pääsi myös Lipcolor Pen sävyssä Shiny Purple. Tästä tulee hyvin väriä huulille ja kaunis kiilto. Ja jep, tiedän että tykkäätte nähdä huulituotteet kuvattuina myös huulilla, mutta näette tämän vielä varmasti! 
Tässä on muuten ihana tuoksu! 

Hinta 15,90 €. Tuotteeseen pääset tästä

IMG_5334
Kokeilen aina innolla uusia pohjatuotteita ja etsin edelleen sitä täydellistä pohjaa. Makiashin BB-voiteessa on kevyt koostumus ja se tasoittaa ihon sävyä. Peittävyyttä siinä on myös hieman, mutta kevyestä BB-voiteesta on kyse. Se on myös kosteuttava, eikä alle välttämättä tarvitse kosteusvoidetta, paitsi hyvin kuivaihoisille suosittelen jotakin kevyttä alle. Se lupaa myös tasoittaa ihon juonteita sekä tehdä ihosta joustavamman ja siinä on aurinkosuoja 15.
Ja se tuoksu on jälleen tosi hyvä!

Hinta 22,90 €. Tuotteeseen pääset tästä

Nimetön-3
Ah, Real Techniquesin siveltimet ovat jotain aivan ihanaa. Varsinkin Bold Metals kokoelman 301 Flat Contour varjostussivellintä olen himoinnut kauan. Sivellin on siitä ihan mahtava, että sen muodon ansiosta varjostukset menevät "napakasti" oikeaan paikkaan vaivatta. Poskiluun ja leukaluun varjostus on sen ansiosta helppoa kuin mikä. Sivellin on todella napakka, joten varjostusten häivytys jollain muulla siveltimellä voi olla tarpeen. Niin ja siveltimet ovat synteettistä karvaa ja sopivat siis myös vegaaneille! 

Hinta 38,90 €. Tuotteeseen pääset tästä

Suosikkini siveltimistä on tällä hetkellä myös Real Techniquesin Shading Brush. Oli pakko ostaa myös toinen tällainen meikkipakkiin, koska se on vaan ihan paras. Sivellin on suht pieni, mutta älyttömän hyvä pikkutarkassa työssä. Tykkään korostaa sillä silmän sisänurkkaa, häivyttää alaluomen meikkiä ja varjostaa luomivakoa. Synteettisen karvan ansiosta näillä siveltimillä voi häivyttää ja levittää myös nestemäisiä tuotteita. Geelimäisten rajauksien ja kajaalien häivytys onnistuu Shading Brushilla tosi hyvin.

Hinta 10,90 €. Tuotteeseen pääset tästä

Nimetön-4


Postaus tehty yhteistyössä Ellos.fi :n kanssa. Sisältää affiliate-linkkejä. 

1 kommentti:

  1. Wetn Wild paletti on kyllä laadultaan tosi hyvä halvasta hinnasta huolimatta. Mulla on ollut tuo paletti jo vuosia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3