TUTORIAL | ISADORA GOLDEN EDITION MAKEUP

IMG_4147

Hyvää viikonloppua kaikille! Tulin heittämään teille nopsaan uuden videon ja meikkikuvat, koska illalla olisi jälleen lähtö laivalle! Mun piti tehdä teille postauksia valmiiksi illaksi ja huomiseksi koska en yhtään tykkää pitää taukoja, mutta tuntuu että mulla on ihan hirveä kiire jatkuvasti. 

Asiasta kolmanteen, mun oikea käsi tai tarkemmin sanottuna kyynärtaive ja hauislihas on ihaaaan jäärkyttäväännn kipeitä! Torstaina olin Capon kanssa ulkona, kun Capo näki jotain ja lähti hirveällä voimalla hyökkäämään johonkin suuntaan. Flexi oli löysällä mutta lukossa ja Capo sai kunnon vauhdit ja kun olin selkä sinne suuntaan minne Capo lähti juoksemaan ja poks, käsi revähti. Ihan sairaan kova kipu ja turvotus. Toivottavasti siinä ei nyt ole mitään suurempaa hämminkiä koska mun oikea käsi on suunnilleen mun koko elämä. Haha. Oikeesti, tällaset vammat on vähän pahoja siinä kohtaa kun tekee hommia käsillään. 
Seuraava haaste onkin sitten suihku ja hiusten pesu yhdellä kädellä.. Adioos, kuullaan taas pian!  

Videolla käytetyt tuotteet:

Urban Decay Primer potion
Isadora Golden Edition palette TÄÄLTÄ
Isadora Lash & Brow glitter TÄÄLTÄ
Maybelline Gel eyeliner
Isadora Kajal Black TÄÄLTÄ
Isadora Grand Volume Lash Styler mascara TÄÄLTÄ
Amazing Shine lashes 46 TÄÄLTÄ
Isadora Moisture lipstick Bohemian Rose TÄÄLTÄ

IMG_4152
Nimetön-1
Nimetön-2

7 kommenttia:

 1. Upea meikki, niin coolit sävyt tossa paletissa! Ei ihan sitä perinteisintä lämmintä kultaa. Loistava video myös! Yleensä tykkään kuunnella kauneusvloggaajien höpötyksiä (Samantha <3) mutta tässä ihan oikeasti näki kunnolla, miten käytit sivellintä jne! Mikä toi sivellin muuten on, millä laitoit ekana tota tummaa ja kultaa luomelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kivaa että tykkäsit! :) <3 Sivellin on Sigman E55 :)

   Poista
 2. Niin ja pikaisia paranemisia kädelle!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin tehty video ja kaunis meikki. :) Minä kysyisin, että mikä sivellin tuo on millä laitoit rajaukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)) Se on Zoevan Wing Liner sivellin. :)

   Poista
 4. Hei, olen hetken aikaa seurannut blogiasi, ja ihmetellyt alusta saakka minkä ihmeen takia teet kulmakarvoihisi noin selkeät viivat, etenkin alapuolelle? Eikö viivaa mielestäsi pitäisi enemmän häivyttää, koska nykyisellä meikkaustyylilläsi viiva on liian näkyvä, huomaat sen varmasti itsekin kuvistasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tarkoituksella kulmani tuolla tyylillä eli tasoitan niiden alareunan. Mutta tuo on sun mielipide, mä tykkään ainakin omissa kulmissani selkeästä "rajasta". :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3