TODAY'S MAKEUP | GLITTER MEETS MATT(E) NUDE

IMG_3847
Whii, ehdinkin koneelle tänään! Viime postauksessa jo toivottelin teille ihanaa joulua ja toivotan sitä vielä lisää näiden meikkikuvien saattelemana! 
Jossain aiemmassa postauksessa kerroin, että haastoin itseni käyttämään enemmän niitä unohdettuja paletteja joita ei kovin usein muuten tulisi käytettyä. TheBalmin Meet Matt(e) Nude on matta- sekä nudepalettien parhaimmistoa ja sen ruskeat sävyt pelastaa meikin kuin meikin. Alla näkyvä meikki on siis toteutettu rajauksia myöden kyseisellä paletilla. Laitoin luomen keskelle paletin mattavalkoista (mikä muuten on super pigmenttinen!!) ja ulko- sekä sisänurkkaan ja luomivakoon paletin ruskeita. Rajauksen sain tehtyä kastamalla siveltimeni Make Up Storen Mixing Liquidiin ja sitten vain luomiväriä siveltimeen. Tuo Mixing Liquid tekee muuten rajauksesta vedenkestävän! 

Psst! Pretty.fi :ssä on joulun kunniaksi -20 % alennus NYXin tuotteista sekä Bangerhead tarjoaa mm. TheBalmin tuotteista alennuksen ja esimerkiksi Meet Matt(e) Nude paletti maksaa nyt noin 29 euroa! Tuotteet linkattuna alla! -->

pohja/base:

NYX Angel Veil primer TÄÄLTÄ
Lumene Blur foundation
NYX HD concealer TÄÄLTÄ
Lumene loose powder
Anastasia Contour Kit TÄÄLTÄ
TheBalm Hot Mama blush TÄÄLTÄ

silmät/eyes:

Urban Decay Primer potion
TheBalm Meet Matt(e) Nude (as a eyeliner also) TÄÄLTÄ
H&M Glitter
Isadora Grand Volume Lash Styler mascara TÄÄLTÄ
Isadora Inliner kajal Blonde TÄÄLTÄ
Amazing Shine lashes #38 TÄÄLTÄ

huulet/lips:

Isadora Multi Vitamin lipgloss Lychee 

Nimetön-2
Nimetön-1
IMG_3804
IMG_3883

Postaus sisältää affiliatelinkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3