CHRISTMAS EVE'S MAKEUP LOOK

IMG_5789
Tällaisella meikillä hengailin jouluaaton. Meikin tein aika kiireesti, koska telkkarista tuli vaikka miten paljon kaikkea kivaa ohjelmaa, enkä halunnut missata niitä istumalla meikkipöydän ääressä. 
Kokeilin myös ekaa kertaa NYXin Epic Black Mousse -rajausta ja petyin pahasti. Oletin sen nimen perusteella sen olevan pehmeää, helposti levittyvää ja noh, moussemaista mutta se olikin todella kuivaa. Harmi. Sen saattaa nähdä myös rajauksesta, ettei se ole levittynyt kovin sulavasti.. 

Muuten jouluaatto siis oli todella kiva ja tykästyin lahjoihin joita sain. Paketista paljastui mm. kaksi Morphe Brushesin palettia sekä pigmentti Makeup Geekiltä! Whii, haluan kokeilla niitä ASAP! Sain myös mun elämäni pelastajat, ihonhoitoa Dr. Hauschkalta. Mun ihoon on iskenyt perioraalidermatiitti ja Hauschkaa kohtaan on kovat odotukset, sillä tuotteet pelastaa tilanteen kuin tilanteen. 
Huomenna ajattelin käydä ottamassa pitkästä aikaa asukuvia, sillä tää istuskelu sisällä on jääärkyttävän tylsää. Suklaakin tulee jo korvista ulos, eli äkkiä liikkeelle! --> 

pohja/base:

Smashbox Photo Finish primer
Lumene CC foundation
NYX Dark Circles concealer
Lumene loose powder
Isadora Face Sculptor Nude
Isadora blush Perfect Peach
Makiash Highlighter

silmät/eyes:

Urban Decay Primer potion
Urban Decay Naked palette
MUG Pigment Afterglow
H&M Glitter 
NYX Epic Black Mousse Liner
Isadora Inliner kajal Blonde
Urban Decay Perversion mascara
Amazing Shine lashes #106

huulet/lips:

Isadora Golden edition lipstick Heather

Nimetön-1
IMG_5801

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3