MY 6 FAVORITES

IMG_4405
En ole vähään aikaan kertonut teille kuukauden suosikkejani ja seuraavaksi tuleekin sitten koko vuoden suosikit, mutta halusin tässä välissä näyttää tämän hetken 6 suosikkiani. Katsotaan sitten ensi vuoden puolella jospa jollakin näistä olisi rahkeita koko vuoden parhaimpiin.

Urban Decay Vice 4 - Ehdottomasti paras palettini tällä hetkellä! Tässä on aivan upeat sävyt ja se miksi pidän tästä, niin tässä on mukana värejäkin. Vaikka nuo neutraalimmatkin sävyt ovat kauniita ja käytännöllisiä. Tästä klikkaamalla näette paremman postauksen paletista sekä pari meikkiä sillä tehtynä.

Real Techniques Bold Metals 301 Flat Contour - Tätä sivellintä käytän nykyään varjostusten tekoon, mihin se on suunniteltukin. Sen litteän ja napakan muodon ansiosta sillä saa tarkasti varjostettua esimerkiksi poskia sekä leukaa. Nenän varjostukseen se on myös ollut mainio, sillä sen reunalla saa ohuet ja suorat varjostukset. Suosittelisin kuitenkin käyttämään häivytykseen jotakin muuta sivellintä, sillä tämä on tosiaankin tosi napakka. 

Real Techniques Bold Metals 200 Oval Shadow - Erinomainen silmämeikin häivytykseen. Se on kookas häivytyssiveltimeksi, eli ei pikkutarkkaan työhön vaan isojen alueiden, kuten luomivaon varjostuksen häivytykseen. Se on hieman lättänä, joten sillä voi myös taputella värin koko luomelle ja häivyttää samalla. Sivellin on myös todella napakka, mutta pehmeä ja on mielestäni parhaimmillaan voidemaisten tuotteiden häivytykseen. Ja ainiin, nämä Real Techniquesin ovat synteettistä karvaa! 

Real Techniques Shading Brush - Tämä sivellin taas on täydellinen pikkutarkkaan häivytykseen. Tykkään käyttää tätä erityisesti rajausten tai luomivaon häivytykseen, silloin kun en halua ettei väri häivyty liian suurelle alueelle. Alaluomelle käytettynä myös erinomainen. 

Isadora Colorful Eyeliner Navy Blue - Joskus on kiva käyttää muutakin kuin mustaa rajausta! Tykkään paljon ylipäätänsä Isadoran rajauksista, koska ne levittyvät niin helposti, ovat riittoisia ja pitkäkestoisia. Suosittelen varsinkin sini- sekä ruskeasilmäisiä kokeilemaan tummansinistä rajausta, sillä se saa juuri nuo silmien värit upeasti esiin. Sininen tuo kuitenkin aavistuksen erikoisuutta, mutta on silti neutraali. Viimeisessä videossani käytin tätä pikkujoulumeikkiin ja lisäsin päälle glitteriä, käykää kurkkaamassa. --> 

theBalm Hot Mama poskipuna - Jos pitäisi valita yksi poskipuna, jota pitäisi käyttää vaikka seuraavan vuoden ajan pelkästään, valitsisin varmaan tämän. Olin unohtanut tämän kokonaan ja olo oli kuin jouluna kun löysin tämän unohtuneen laatikoistani. Muistin taas, miten ihana tämä olikaan. Puna on kevyt ja lämmin, sekä tuo poskille kultaista hohdetta, eli korostusta tuskin tarvitsee erikseen lisätä! 

IMG_4416
IMG_4421 kopio

6 kommenttia:

 1. Nyt mun alkoi tehdä mieli tuta RT:n häivytyssivellintä, vaikka tähän mennessä Bold Metalsit eivät ole sytyttäneet :D

  Hot Mama on ihana, tosi monikäyttöinen ja varmaan kaikille sopiva poskipuna! :)

  VastaaPoista
 2. Toi Contour-sivellin on kyllä ihan rakkautta! Hankin myös ton vasta, ja kyllä huomas heti, että on varjostusten tekemisessä paremmat välineet käytössä ;-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varjostukset tulee just kohdilleen! :)

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa tämä blogi näkyy uudistuksen myötä mobiilissa!!! Nyt alan taas lukea tätä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3