Vuoden kolmanneksi inspiroivin kauneusblogi!

IMG_2042

Hei kaikille! Miten teidän halloweenin vietto sujui?
Kuten aiemmin kerroin, olin eilen lauantaina Indiedaysin Blog Awardseissa, jotka järjestettiin tänä vuonna The Tigerissa. Jälleen palkintonsa sai vuoden inspiroivimmat blogit kahdeksassa eri kategoriassa, enkä voinut uskoa korviani että myös mun blogi sijoittui kolmen parhaan joukkoon kauneus -kategoriassa! Kyllä, pääsin kärkikolmikkoon kaikista monista ehdokkaista!

En varmaan pysty edes kuvailemaan sitä kunnolla, miten hienolta tuntuu että tuo palkinto on nyt oikeasti tuossa. Olen tehnyt paljon töitä tämän blogin kanssa ja sen eteen on todellakin vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä unohtamatta kaikkia tietokoneen äärellä vietettyjä tunteja.
Jo se oli ihan mahtavaa, että pääsin annettujen äänien perusteella top kymppiin. Kiitos siis kaikille teille jotka äänestitte! <3 Mulle on ihan hirmu tärkeää, että pidätte mun blogin sisällöstä.

p

Yleisesti ottaen juhlat olivat oikein onnistuneet. Bileiden teemana oli haunted circus ja monilla juhlijoilla oli upeat asut sekä maskeeraukset. Itse lähdin liikenteeseen aika perus meikillä sekä asulla, vaikka mieli teki tehdä jokin täälläkin aiemmin nähdyistä maskeerauksista, mutta aika vain loppui kesken kun pitikin jo lähteä kohti bussipysäkkiä. Ja muutenkin, bussissa röhnöttäessä olisin varmasti vain sotkenut kaikki paikat verellä.. Ehkä ensi kerralla!
Pahoittelut muuten kököistä puhelinkuvista, laitan tilaisuudesta otettuja parempia kuvia vielä myöhemmin.

Ps. Taulussa lukee "lukijoiden suosikki", mutta voittajat siis valitsi raati. Tekstin kohdalla kuuluisi olla kategoria, mutta näihin tuli pieni virhe. ;) 

13 kommenttia:

 1. Hurjan paljon onnea voitosta!!! Se on aina hieno tunne, kun kova työ palkitaan ja joku huomaa kaiken vaivan, mitä itse on nähnyt. Ihana juttu!

  PS. Ihana tuo sun uusi tukkakin! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä täälläkin, oot kyllä sen ansainnut! <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Noi sun halloween-maskeeraukset on olleet ihan huikeita ja tuntuu, että blogisi vain paranee koko ajan. Ansaittu tunnustus siis! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt seuraan ekan kerran blogiasi ja täytyy sanoa että olet huippu esiintymisessä! Olet Luonnollinen ja aidosti kiinnostunut mitä teet. Olet ansainnut sijoituksesi blogikisassa ehdottomasti! Yllätyin vielä sinun selkeästä ja rauhallisesta puhetavasta mikä on miellyttävää seurata.Tuot tuotteet selkeästi esille mikä on tässä katsojille kiva juttu ja toivottavasti löydät uusia mielenkiintoisia tuotteita katsojien iloksi videoilla. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ! Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi ihanasta kommentistasi! <3 Tällaista palautetta on aina tosi kiva saada. :)

   Poista
 5. Onnea kolmannesta sijasta! Ois se nyt ollu iha hullua jos et ois kolmen parhaan joukkoon päässy :D

  VastaaPoista
 6. Onneks olkoon, sika hieno juttu!! :) Vaikka oon sun blogia seurannut nyt harvemmin kun alkuun, sillä meikkijutut ei tällä hetkellä satu niin niiiiiin hirveesti kiinnostaan, tykkään käydä täällä välillä kurkkiin mitä sulle kuuluu ja ihan uskomattoman lahjakas meikkaaja sä kyllä oot! Kaikkee hyvää sinne <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3