NEW IN | URBAN DECAY VICE 4

IMG_2476

Mulla on jotakin todella upeaa näytettävää teille, josta olen niin innoissani! Urban Decaylta tuli perjantaina myyntiin vuoden 2015 juhlakokoelman luomiväripaletti Vice 4.
Vice -paletteja on tullut myös aiempina vuosina, mutta tämä on ihka ensimmäinen Viceni. Kuvien perusteella tämä neljäs versio on myös eniten omaan mieleeni. Jo paletin ulkoasu on todella kaunis ja erikoinen. Ehdottomasti kauneimpia, mitä olen nähnyt. Paletin mukana tulee myös pussukka, jossa tätä kaunokaista voi pitää turvallisesti jemmassa tai käyttää vaikka meikkipussina. Tämän mun kultani pidän ehdottomasti visusti ansaitsemassaan säilytyksessä pussukassa.

IMG_2475

IMG_2465

IMG_2453

Paletissa on 20 ennennäkemätöntä täysin uutta sävyä. Ne ovat hyvin pigmenttisiä ja pehmeästi levittyviä. Häivytyskin on älyttömän vaivatonta ja helppoa.
Paletti sisältää enimmäkseen kauniita helmiäisiä sekä metallisia sävyjä, mutta mukana on myös satiinisen mattaisia sävyjä, jotka ovat täydellinen lisä palettiin.

Tässä kaikki sävyt kuvailtuna:

Bones - Osterin satiini helmiäisillä
Grip - Ruskeanharmaamatta helmiäisillä
Deadbeat - Musta satiini helmiäisillä
Beat Down - Syvän metallinen violetti helmiäisillä
Pandemonium - Metallinen luumu helmiäisillä
Framed - Vaalea neutraali, matta satiini
Fast-Ball - Metallisen persikkainen pinkki helmiäisillä
1985 - Metallinen fuksia helmiäisillä
Underhand - Burgundin ruskea satiini
Harlot - Metallinen laventeli
Discreet - Pehmeä vaaleanpunainen matta
Grasshopper - Metallinen smaragdinvihreä helmiäisillä
C-Note - Vihreä helmiäisillä
Arctic - Kirkas sinivihreä kimalteella
Robbery - Syvän metallinen ruskeanharmaa
Bitter - Punertavan ruskea matta
Flame - Kirkkaan oranssi helmiäisillä
Low - Ruskea matter helmiäisillä
Crowbar - Mustakultainen
Delete - Syvänruskea, matta satiini

Lisäksi paletissa tulee laadukas kaksipäinen sivellin sekä suuri peili. Olen ollut aina todella tyytyväinen Urban Decayn palettien siveltimiin, sillä joidenkin palettien siveltimillä ei oikeasti ole minkäänlaista käyttöä koska ne ovat niin surkeita. Tämän paletin häivytyssiveltimellä voi oikeasti jopa häivyttää!

IMG_2297
Bones, Grip, Deadbeat, Beat Down, Pandemonium

IMG_2295
Framed, Fast-Ball, 1985, Underhand, Harlot

IMG_2296
Discreet, Grasshopper, C-Note, Arctic, Robbery

IMG_2284
Bitter, Flame, Low, Crowbar, Delete

Aiemminkin Urban Decayn luomivärien kanssa tekemisissä olleena, tämän paletin odotukset olivat korkealla, eikä turhaan. Naked -paletit ovat mahtavia ja monikäyttöisiä, mutta tämä on todellakin mun juttu. Sävyt ovat erikoisia ja samankaltaisia tuskin löytää muualta. Ihanaa, että tässä on muutamia neutraaleja ja arkisempia sävyjä, mutta värikkäät sävyt tekevät tästä ihan täydellisen. Omia suosikkejani on ehdottomasti Beat Down, 1985, Grasshopper ja Flame.
Jos paletille pitäisi antaa arvosana kouluasteikolla, olisi se ehdottomasti täysi 10 ja vielä plussa perään. Niin paljon tästä pidän. Tästä saa ihan älyttömästi inspiraatiota ja mieleen tupsahtaa sata ideaa, mitä sävyillä voisi tehdä.

Palettia saa Helsingin ja Tampereen Sokoksilta, sekä Sokoksen verkkokaupasta. Paletti on rajoitetun ajan myynnissä ja sen hinta on 54,90 euroa.

Meikkilookkia tulossa myöhemmin, joten stay tuned!

IMG_2470

Paletti saatu PR-näytteenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3