NEW IN | LUMENE TRUE PASSION LIP COLOR

IMG_2358

Testailin Lumenen uusia True Passion -huulipunia, jotka itseasiassa yllättivät. Pidin ensinnäkin näkemästäni, sillä nämä uudet pakkaukset näyttävät super hyvältä ja trendikkäiltä!
Tosi kiva, että jo pakkaus kertoo helposti ja nopeasti minkä sävyinen puna kyseessä. Varsinkin henkilöille, joilla on paljon huulipunia (krhm..) on pelastus, että nopeasti silmäilemällä voi napata käsiinsä sen punan kuin haluaa. Lisäksi hopea korkki antaa näille lisää tyylikkyyttä.

Pyysitte huulipunapostauksiin punat kuvattuna huulilla joten olkaa hyvät!

lumene

Ennen kuin testasin nämä, en ollut lukenut näistä ainuttakaan postausta, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa. Kuvittelin näiden varmaankin ulkomuodon perusteella olevan kevyesti väriä antavia, mutta yllätyin näiden pigmenttisyydestä. En ole varma, löytyykö Lumenelta jo ennestään muita näin pigmenttisiä huulipunia, mutta eipä ole ennen tullut vastaan. Jo yhdellä vedolla näistä tulee tosi kivasti väriä ja se jopa pysyy.
Yksi väri ehkäpä hieman aiheutti pettymystä, eli sävyistä tummin "Varjojen tanssi". Olin siitä todella innoissani ja toivoin, että puna olisi yhtä tumma ja dramaattinen huulilla mutta se kuulsi hieman läpi. Se vaatii ehdottomasti alle rajauskynän jos haluaa syvän värin, muuten lopputulos näyttää vähän suttuiselta.

Ps. Älkää välittäkö epätasaisista rajoista! Oli pitkä päivä ja väsymys painoi.. 

IMG_2361

2 kommenttia:

  1. Apua mitä sävyjä! Ihania. Etenkin toi ensimmäinen! :-)

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ylellinen tunne näyttää vaan niin makeelta, pakko varmaan käydä ostamassa se itselle, kun olen saanut siihen kehiteltyä pakkomielteen muista blogeista. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3