NYX BUTTERSCOTCH

IMG_3320

IMG_3336

Haluan näyttää teille yhden upean luomivärin NYXiltä, sävyn Butterscotch. Tämä on itseasiassa ensimmäinen NYXin Hot Singles -luomivärini ja ei tämän jälkeen luultavasti viimeinen.
NYXin luomiväreistä mulla on kokemusta muutaman paletin verran ja pakko myöntää, että niissä ei ollut kummoinenkaan pigmenttisyys. Ihan okei, mutta ei parhaimmasta päästä. Sen vuoksi en ole koskaan näiltä yksittäisiltäkään napeilta odottanut paljoa ja sen takia en kiinnittänyt niihin huomiota.
Tämä kaunis Butterscotch päätyi kuitenkin kokeiluun ja olen vaikuttunut. Pigmenttiä on runsaasti ja kestävyys on erinomainen! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä kunnolla!

/ I wanna show you guys one gorgeous eyeshadow from NYX and it's called Butterscotch. Actually this is my first Hot Singles -eyeshadow from NYX and I think that this will not be the last one. 
I have try only brand's palettes and I wasn't so satisfied have to say. Pigment of those palettes wasn't the best one. Thats why I haven't never expect so much from these single eyeshadows. But I got to test this amazing Butterscotch and I'm really impressed! It have a really rich pigment and it stays really good on the lid. I can't wait that i get to try this better! 

IMG_3347

2 kommenttia:

  1. NYXin solonapit ovat ilmeisesti uudistuneet pyöreiksi kun mulla on ollut niitä vohvelikuvioisia neliskanttisia. Ei niissä maailman ihmein pigmentti ollut, kuten ei paleteissakaan. Mutta hienoa jos asia on korjattu :) keltaista meikkiä odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Onpa siistin näköinen väri!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3