Isommat huulet ilman pistoksia?

IMG_2768

Olette varmasti törmänneet internetin ihmeellisessä maailmassa videoihin tai kuviin, joissa ihmiset yrittävät saada pulleammat huulet esimerkiksi imemällä shottilasia tai muuta tähän tarkoitukseen sopimatonta. No, yleensä nämä yritykset ovat menneet enemmän tai vähemmän pieleen ja näky on karmaiseva. Kun Kylie Jennerin huulet nousivat suureen suosioon ja monet pyrkivät samaan, niin markkinoille on tuotu keinoja turvottaa huulia hetkellisesti ilman pistoksia.

Pääsin testaamaan Fullips huulten pullistajaa, jota tällä hetkellä Suomessa myy Thebos.fi. Fullips on tullut mulle monesti vastaan kauneusvloggaajien videoilla ja tulokset ovat olleet ihan vaikuttavia.
Tämän idea on siis se, että kun muovikuppia imee, sinne syntyvä alipaine pakkaa huuliin verta ja saa ne turpoamaan noin 1-4 tunniksi.
Muovikuppeja on kolmea eri kokoa. S ja M, jotka ovat ovaaleja sekä L, joka on pyöreä muodoltaan. Omiin huuliini valitsin S koon, joka ei omalla kohdallani ollut ehkä se paras vaihtoehto. Aliarvioin ehkä hieman omien huulieni koon, joten S oli kieltämättä turhan pieni omiin tarkoituksiini. Jokainen koko kuitenkin tekee aavistuksen erilaisia muutoksia, kuten koko S saa erityisesti amorinkaareen muhkeutta ja se oli juuri se syy miksi päädyin tähän kokoon. Isompien kokojen on tarkoitus suurentaa huulia suuremmalta alueelta.

IMG_2769

Tämän käytössä pitää kuitenkin olla varovainen. Pakko myöntää, että parilla ensimmäisellä kerralla sain aikaiseksi verenpurkauman huulien ympärille, joka on hieman ikävää. Siksi aina pitäisikin aloittaa kevyesti, eli ihan muutamalla sekunnilla, tarkistaa tulos ja mahdollisesti imeä uudelleen. Kuten sanottu, koko S oli huulilleni liian pieni, eli huuleni tuskin mahtuivat kuppiin samanaikaisesti. Käytin siis kuppia ylä- sekä alahuuleen erikseen.
Kannattaa ehdottomasti aloittaa hyvin varovaisesti kokeilemalla ja sen jälkeen kenties pidentää aikaa. Verenpurkaumat sain kuitenkin aikaiseksi, vaikka olin suht varovainen. En tiedä onko vika käyttäjässä, vai eikö tämä sitten vaan sovi mun huulille.

IMG_2764

Sain kuitenkin myös hieman tuloksia aikaiseksi. Kyllähän nuo huulet turpoivat varsinkin keskeltä jonkin verran. Päätin ottaa kuvat tietysti meikkaamattomista huulista, vaikka tämän jälkeen huulet voi vielä rajata sekä lisätä huulipunaa, jolloin efekti on vielä näkyvämpi ja suurempi.
Kiinnostaisi tietää, miten esimerkiksi pyöreä ja isompi L koko olisi vaikuttanut. Luulen, että turpoamista olisi ollut enemmän, kun huulet olisivat mahtuneet yhtäaikaa kuppiin.

ej

Ja se lopullinen arvio? No.. En sano, että tuote olisi täysin läpimätä, mutta monta päivää näkyvät verenpurkaumat eivät ole kovin mukavia. En tosiaankaan tiedä, mistä ne johtuivat.  Haluan kuitenkin aina kertoa teille täysin rehellisen mielipiteeni ja nyt on pakko todeta, ettei tämä ainakaan mun huulille kovin hyvin sovi. Toisaalta haluan uskoa näiden kuppien tehoon, sillä monet naiset näitä käyttävät ja tulokset ovat selvät. Ehkä kokoni oli vain väärä.

1 kommentti:

  1. Onhan tää nyt varmaan turvallisempi vaihtoehto kuin pistokset, muttaah... Ei ihan turvalliselta tämäkään kuulosta! Mitkähän ois päivittäisen käytön pitkäaikaiset tulokset, kun kyllähän tuo kudoksiin ihan varmasti vaikuttaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3